Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Muehlenmoor Sandrina

Billede
Video
Billede
Billede

 Dartmoor  
 Hoppe
 17 år 
 124 cm
 Mørkebrun
Så er tiden kommet hvor Sandrina skal finde en ny familie at glæde. Vores datters ben er blevet for lange og hun er faldet for aldersgrænsen.

Sandrina er en pony som kan gå hele vejen! Hun har et enormt potentiale og har gangarter langt over middel. Hun er sent uddannet, da hun har gået som avlshoppe ind til hun var 8 år. Hun er mor til to skønne afkom.

Sandrina er kåret i 1. klasse i Tyskland hvor hun gik fløj og blev årets avlshoppe 2004 og i Danmark hvor hun var få point fra fløjen. Har bl.a. fået 9 for hendes fantastiske trav ved kåring i Danmark. Hun har gået materiel prøve for vogn og er en erfaren køre pony. Hun er ikke anvendt til kørsel hos os.

Sandrina er hovedsagligt blevet brugt som dressur pony og viser et enormt potentiale. Der er altid rossetter med hjem! Hun vækker opsigt på stævnepladsen med hendes smukke udseende og hendes enorme gangarter - gangarter der sjældent ses så store hos en 3'er pony.

Hun viser desuden en enorm lyst og talent for spring. Hun er nem at styre på springbanen, trækker på springene og springer alt. Hun er dog ikke brugt meget til spring, pga rytters interesse.

Sandrina har det ekstra gear der skal til for at gå hele vejen og derfor kræver hun også en rytter der tør vise hende hvem der bestemmer. Hun er sensitiv og reagerer hurtigt på hjælperne.
Hun er aldrig dum eller ondskabsfuld og har aldrig smidt af, bidt eller sparket.

Hun er en stor kælepot og elsker at blive nusset om. Hun er komplet trafiksikker og kigger aldrig. Hun er en drøm at have med til stævne, hun tager alt med ophøjet ro og bliver aldrig bange. Hun er nem at læsse og står stille under kørsel.

Sandrina har været med til at opnå Sydjysk mesterskab i både Team Cup og i TREC. Hun elsker at komme ud og vise sig frem.Alt i alt en helt fantastisk pony, der uden tvivl har potentiale til at gå hele vejen.

Hjem før pris!
 
 

[Salg] Vil du ses på stævnepladsen? Her er ponyen!

Privat salg.

Pris: 17.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Google
ID: DE422220107100
F: Moortown Rambler
Dartmoor
M: Oak Tree Sandgrouse
Dartmoor
MF: Primus
Dartmoor
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Susanne Andreasen
Senest rettet 17 februar 2014 kl. 16:18, og har været vist 5582 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider