Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Få malet din bolig af en professionel maler


ANNONCE

Når væggene i stuer og værelser begynder at trænge til frisk kulør er det fristende blot at indkøbe et par liter maling og gå i gang fra en ende af. Men dette giver sjældent - for ikke at sige aldrig - et smukt og holdbart resultat. Et stykke vel udført malerarbejde kræver grundig forberedelse, i hvert fald hvis resultatet skal kunne holde sig pænt i mange år.

 

Det er derfor vigtigt at du udfører de indledende øvelser som foreskrevet, og ikke springer over hvor gærdet er lavest. Ellers risikerer du at malingen allerede efter få uger vil begynde at bule og skalle af. Og så kan du faktisk begynde forfra.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på hvis jeg selv vil male min bolig?

 

Du bør altid i forbindelse med gør det selv arbejde overveje om det nu også er umagen værd. Det er ikke altid at det kan betale sig selv at løse opgaver i boligen. Selv om malerarbejde ikke kræver nogen særlig autorisation kan det i langt de fleste tilfælde bedst betale sig at lade en dygtig og erfaren maler om at udføre det.

 

Du får et flottere resultat, og du kan være sikker på at arbejdet er holdbart i længden. Og så behøver det ikke at være særligt meget dyrere end selv at male boligen fra kælder til kvist.

 

Det er nemlig ikke billigt selv at male. Du skal regne med ganske betragtelige omkostninger i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer, især hvis du ikke på forhånd er i besiddelse af malergrej. Du skal ud og have fat på såvel pensler og ruller som spande, bakker, spartler og skafter til montering af maler ruller samt en trappestige hvis du ikke allerede har sådan én.

 

Dertil kommer diverse materialer. Her er det ikke nok at købe maling til væggene. Du skal også have fat på lofthvidt og træmaling, foruden primer og grundmaling samt sandpapir, spartelmasse, og materialer til afdækning af møbler, gulve og træværk.

 

Spar tid og besvær, og lad en professionel maler forestå malerarbejdet

 

Når du dertil lægger dit forventede tidsforbrug i mandetimer vil det hurtigt stå klart at du er bedre tjent med en professionel maler på opgaven. Hos Malerkanonen finder du nogle af Danmarks bedste og mest kompetente håndværkere som står klar til at male vægge, lofter og indvendigt træværk i din bolig til priser som ligger i den absolut mest rimelige ende.

 

Klik ind og få hjælp til maling af hus eller lejlighed på malerkanonen.dk

 

Kilde: malerkanonen.dkNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider