Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Dressursejr til landstræner


Dennis Fisker, landstræner for pony- junior og ungryttere, startede først i dagens kvalifikarion i Bundgaard Byg Cup, og lagde sig i spidsen af konkurrencen, og der blev han liggende hele klassen igennem, og sikrede sig hermed sejren

 

Landstræner i dressur sejrer

Landstræner for pony-, junior- og ungrytterne Dennis Fisker, som netop har oplevet stor succes med sine dygtige ungdomsryttere ved EM i Ungarn i den forgangne weekend, der tog medaljer med hjem i samtlige holdkonkurrencer, kunne selv indkassere en sejr i dag.

 

Dennis Fister var første startende i dagens Bundgaard Byg Cup, og han lagde ud med et flot program på Rosenstolz (e. rotspon / de Niro), som gjorde at han lå i spidsen af klassen fra start til slut, og indkasserede velfortjent sejr med en dommerscore på 75,395%

 

[[outstream]]

 

Andenplads tl Michael Grønne og tredjeplads til Naja

Michael Grønne Christensen og Geniaal sikrede sig andenpladsen på Geniaal (e. Vivaldi) med 71,667% og Nadja Aaboe Sloth på Favour Gersdorf (e. Foundation red sig ind på tredjepladsen med 70,834%.

 

Se resultaterne fra klassen her

 

Billede

 

Dennis Fisker, landstræner for pony- junior og ungryttere, startede først i dagens kvalifikarion i Bundgaard Byg Cup, og lagde sig i spidsen af konkurrencen, og der blev han liggende hele klassen igennem, og sikrede sig hermed sejren (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider