Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

DV-heste i spidsen ved norske dressurmesterskaber


I weekenden blev der afholdt norske mesterskaber i dressur, og her red vinderne for senior, U25, junior og para grad V alle på Dansk Varmblods heste

 

Flot DV-repræsentation

Ved weekendens norske mesterskaber i dressur blev det til at tydeligt dansk islæt, da vinderne i Senior rækkerne, U25, Junior og para dressur grad V, alle sejrede i deres respektive klasser på heste der er registreret i Dansk varmblod

 

U35-sejr til Sanfbæks Rio-El

Hos U25-rytterne vandt en af Norges mest lovende yngre dressurryttere, 20-årige Mathilde Merethe Klaesson, der egentligt ville have redet mesterskabet for ungryttere men valgte at starte i U25-kategorien, da hendes hest Sandbæks Rio-El (e. Skovens Rafael/ De Noir) var klar til opgaven. Den 10-årige vallak har været i familiens eje, siden den var 3 år, og Mathilde har selv uddannet den med hjælp fra sin træner.

 

[[outstream]]

 

Begejstret norsk landstræner

Den norske landstræner Pether Markne var begejstret for parrets pragtpræstation i weekenden og udtalte til Dressursaklart.no: "Mathilde viser en klassisk fin ridning og samarbejder fint med hesten, er følsom, men effektiv for sin unge alder. Mathilde har en god indstilling, hun er ydmyg, og så har hun en af de fineste hestene, vi har i Norge. Det bliver spændende at følge denne ekvipage fremover."

 

Juniormester på DV'en Ravell's Hexia

Også hos juniorerne red den nykårede norske dressurmester på en DV-hest; nemlig Mathea Karlsen og den 19-årige RDH-hoppe Ravell's Hexia (e. Blue Hors Hertug/ Aspirant), og her gik sølvmedaljen til Maren Aarflot Strandheim og den 8-årige RDH-hoppe Svalegårds Alanya (e. Tailormade Attention/ Akinos)

 

Calique vinder paradressur V

Også hos pararytterne i Grad V gik guldet til en rytter med en DV-hest; nemlig Stine Skillebekk med den 14 år gamle hingst Calique V e. Come Back ll x Lobster (opdr. Svend E. Jensen), der vandt mesterskabet for anden gang.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

Billede

 

I weekenden blev der afholdt norske mesterskaber i dressur, og her red vinderne for senior, U25, junior og para grad V alle på Dansk Varmblods heste (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 

< TilbageNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider