Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Flere mesterskaber i military er nu genplaceret


En række stævner bliver nu genplaceret efter at en række stævner er blevet udskudt, som følge af Covid-19 pademien. det gælder også militarystævner

 

Genplacerede aflysninger

Grundet Covid 19 blev en del af sæsonens første militarystævner aflyst. På den baggrund blev det hurtigt klart, at det blev nødvendigt at ændre i stævnekalenderen inklusive placeringen af flere af årets mesterskaber. I forbindelse med den opdaterede stævnekalender, og især i forbindelse med genplaceringen af mesterskaber, har det ligget militaryudvalget meget på sinde, at ryttere og heste skulle have de bedste muligheder for at få nogle stævner i benene inden deltagelse ved årets mesterskaber, ligesom en placering så sent som muligt på sæsonen, vil give flest mulige ekvipager mulighed for at ride de nødvendige kvalifikationer hjem.

 

Det har ført til, at Agria DRF-mesterskabet for hold afvikles d. 11.- 13. september hos Kallehavegaard Rideklub. Til samme stævne afvikles også mesterskabet for kat. II og III ekvipagerne, mens Agria DRF-mesterskabet for kat. I afvikles til DM stævnet hos SPR d. 25. - 27. september.

 

[[outstream]]

 

Se hele stævnekalenderen her.

 

 

Billede

 

En række stævner bliver nu genplaceret efter at en række stævner er blevet udskudt, som følge af Covid-19 pademien. det gælder også militarystævner (Foto:DRF)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider