Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Store Hestedag en succes


Store Hestedag 2019 der fandt sted i den forgangne weekend 7-9 september, opnåede igen i år nye popularitetshøjder og slog igen ny publikumrekort, da ikke mindre end 23.000 besøgende lagde vejen forbi dyrskuepladsen i Roskilde for en hesteoplevelse af de store

 

Publikumsrekord

Store Hestedag 2019 blev igen i år et populært tilløbstykke, og slog endnu engang den eksisterende publikumrekort. Ialt 23.326 gæster blev registreret ved indgangsportene.

 

Publikum mildest talt valfartede til Roskilde dyrskueplads for at opleve alle de mange spændende show, konkurrencer, bedømmelser og lytte til clinics, se på de udstillede heste og meget mere som den store hestedag havde at byde på.

 

[[outstream]]

 

Store hestedag har uden tvivl cementeret sin eksistensberettigelse og har udviklet sig til en stor årligt tilbagevendende event, der bliver stadig større i omfang for hvert eneste år.

 

Tilfredse arrangører

Arrangørerene melder igen i år fuld tilfredshed med arrangementet, der også bringer en masse udstillere af salgsboder og et købentlystigt publikum sammen. Det ser ud til at være gået op i en højere enhed, for der blev ind imellem de flotte showindslag handlet på lystig vis i alle salgsboderne, til både udstillernes og gæsternes tilfredshed.

 

 

Billede

 

Store Hestedag 2019 der fandt sted i den forgangne weekend 7-9 september, opnåede igen i år nye popularitetshøjder og slog igen ny publikumrekort, da ikke mindre end 23.000 besøgende lagde vejen forbi dyrskuepladsen i Roskilde for en hesteoplevelse af de storeNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider