Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Finale i Nord-Vest Box Cup i Jyske Bank Boxen


Ved World Cup Herning stævnet, bliver finalen i Nord-Vest Box Cup afgjort. Nord-Vest Box Cup er populær blandt rytterne, og cuppen bliver altid afviklet i stilspringningsklasser under World Cup stævnet til oktober i Herning

 

En poopulær turnering

Nord-Vest Box Cup er en cup som har udviklet positivt sig igennem årene og som nu er blevet særdeles populær blandt rytterne. Cuppen bliver altid afviklet i stilspringningsklasser under World Cup stævnet i Herning, der finder sted i efterårsferieugen i MCH messehallerne, nærmere bestemt i hovedarenaen Jyske Bank Boxen.

 

For de der er lige uden for landsstævneniveau

Formålet med cuppen er at fremme og belønne den gode og korrekte ridning. De seneste par år er det kun kategori 2 og kategori 3 ponyer der har kunnet deltage. I år er kategori 1 ponyerne også inviteret med i cuppen.

 

[[outstream]]

 

Rytterne som kan deltage i Nord-Vest Box Cup er distriktsryttere der er lige under niveauet for at kunne ride landsstævner, hvilket formentligt har bidraget til dens popularitet. Cuppen går i LA2* og MB1*.

 

Der bliver i årets løb afholdt kvalifikationer i stilspringninger ved udvalgte C-stævner rundt omkring i Danmark. Rytterne optjener "ranglistepoint" ved hvert kvalifikationsstævne, og de 15 bedste fra hver kategori kommer så til finalen ved World Cup Herning stævnet.

 

For at se den foreløbige stilling i Nord-Vest Box Cup og bestemmelser, følg linket her

 

Billede

 

Ved World Cup Herning stævnet, bliver finalen i Nord-Vest Box Cup afgjort. Nord-Vest Box Cup er populær blandt rytterne, og cuppen bliver altid afviklet i stilspringningsklasser under World Cup stævnet til oktober i Herning (Foto: World Cup Herning)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider