Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

EM-bronze til dansk paradressurhold


Det blev til endnu en dansk bronzemedalje ved EM i dressur i Rotterdam, da det danske hold sikrede sig tredjepladsen efter at guldet som ventet gik til Holland mens briterne tog sig af sølvmedaljen i opgøret med Belgien og Danmark

 

EM-bronze til de danske paradressurryttere

Det lykkedes det danske paradressurhold at sikre EM-bronze i Rotterdam, i et tæt opgør om sølv og bronze. Hollænderne var på forhånd udråbt til favoritter til holdguldet og lå i en temmelig sikker position, mens danskerne kunne øje en chance for sølv eller bronze. Det blev til et tæt og spændende kapløb om pladserne, med danske øjne heldigvis resulterede i en dansk medalje.

Holland hentede som ventet guldet, men i et spændende opgør med Belgien og storbritannien, lykkedes det til sidste for de danske paradressurryttere at kæmpe dig ind på bronzepladsen efter Holland og Storbritannien, der tog sølvet.

 

Stor tilfredshed i den danske lejr

Selvom Danmark også hos paradressurrytterne red efter at kvalificere sig til OL, var det til stsor tilfredshed hos både landstræner Astrid Gemal og holdleder Annette Bruun Jensen var efterfølgende meget tilfreds med den danske holdindsats besstående af Caroline Cecilie Nielsen på Davidoff, topscoreren Tobias Thorning Jørgensen på Jolene Hill, Line Thorning Jørgensen på Don Alivan og Camilla Christensen på Obreja's Sly.

 

[[outstream]]

 

Se det samlede holdresultat her

 

Billede

 

Det blev til endnu en dansk bronzemedalje ved EM i dressur i Rotterdam, da det danske hold sikrede sig tredjepladsen efter at guldet som ventet gik til Holland mens briterne tog sig af sølvmedaljen i opgøret med Belgien og Danmark (Foto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider