Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Tidligere OL-reserve står tiltalt for mordforsøg


Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's ressurlandshold i 2008, står tiltalt for mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse efter et skuddrama på Hawtorne Farm i New Jersey, USA

 

Tiltalt for mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse

Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's dressurlandshold i 2008, og desuden arbejder som velrespekteret dressurtræner, er nu i mediernes søgelyset for noget helt andet end ridning. Barisone står tiltalt for to forhold om henholdsvis mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse, oplyser Eurodressage.

 

Skuddrama

Barisone blev arresteret efter at have affyret to skud i brystet på hans kunde Lauren Kanark på sin farm Hawthorne Farm i Morris County, New Jersey, USA den 7. august.

 

[[outstream]]

 

Offer indlagt i kritisk men stabil tilstand

Den 38-årige Karnak blev indlagt i kritisk tilstand, er opereret og nu i stabil tilstand. Ifølge politiet blev anklagede selv såret i episoden foruden en tredje person. Episoden opstod efter sigende efter en konflikt om et lejeforhold udviklede sig til skudepisoden. Kanarek lejede en bolig med tilhørende stalde på Hawtorne Farm, et lejeforhold som Barisone gerne ville bringe til ophør. I ugen op til skudepisoden havde politiet været kaldt ud til farmen flere gange som følge af parternes uoverensstemmelser.

 

OL-reserve

Barisone karrieremæssige højdepunkt var i 2008, da han red på KWPN hesten Neruda (e. Haarlem) på Grand Prix niveau. Han var anden reserve for landsholdet og blev første reserve, da Leslie Morse og Kingston måtte udgå, men deltog ikke i Hong Kong.

 

Barisone havde sin seneste internationale start i oktober 2016. Barisone har bl.a. været træner for Allison Brock, der var med til at vinde bronze ved OL i Rio i 2016.

 

Billede

 

Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's ressurlandshold i 2008, står tiltalt for mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse efter et skuddrama på Hawtorne Farm i New Jersey, USANyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider