Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Sejr til Anna og Lumiere med 83 %!


I 5-års finaleklassen ved Falsterbo Horse Show, blev dagens vinder endelig Dansk. Anna Zibrandtsen strålede om kap med solen, og tog sejren på Lumière foran svenske Yvonne Österholm på Demand. Michael Søgaard og Camilla Ahlers Pedersen red sig til tredje- og fjerdepladsen

 

Endelig en dansk sejr

I en super flot og seværdig 5-års finale, med heste af ekstrem høj kvalitet i en klasse der også kastede tårnhøje karakterer af sig, blev det endelig til Dansk sejr og overvejende dansk dominans i klassen ved Falsterbo Horse Show.

 

Anna og Lumiere dansede i solen

En strålende Anna Zibrandtsen dansede sig overlegent til sejr på en nærmest svævende Lumiere (e. Floriello) med et beundringsværdigt bevægelsesoverskud til stor begejstring for tilskuerne. Vanvittige 83,067 % kvitterede dommerne med foran svenske Yvonne ôsterholm på Demand (e. Ampere), der med 83,067 % pustede Anna i nakken. Men det endte med sejr, selvom hesten er svenskfødt.

 

[[outstream]]

 

Flere danskere med fremme

Michael Søgaard på F.A. High Five e. Bon Bravour red ligeledes et flot program og opnåede 82,257% med Camilla Ahlers Pedersen på Søgaards Bon Royal (e. Bon Bravour) på fjerdepladsen med 79,8%.

 

Maria Falkner Hansen og hingsten Damon Gold e. Damon Hill fra Lone Bøgh Henriksen sikrede sig en 6. plads med 77,667 %, efter en mindre fejl.

 

Se den samlede resultatetliste for klassen her

 

Billede

 

I 5-års finaleklassen ved Falsterbo Horse Show, blev dagens vinder endelig Dansk. Anna Zibrandtsen strålede om kap med solen, og tog sejren på Lumière foran svenske Yvonne Österholm på Demand. Michael Søgaard og Camilla Ahlers Pedersen red sig til tredje- og fjerdepladsen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider