Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Nu hædres ’Årets Klub’ i DRF


'Årets Klub' er en ny klubpris under Dansk Ride Forbund, der for første gang i vil blive uddelt i 2020. Prisen har til formål at sætte fokus på og hædre de klubber der gør en særlig indsats, og som kan inspirere andre til at gøre det samme

 

2020 lancering af ny klubpris 'Årets Klub"

2020 bliver året, hvor Dansk Ride Forbund for første gang uddeler den store klubpris 'Årets Klub'. Prisen afløser de fire tidligere klubpriser og skal være med til at sætte fokus på de klubber, der gør en særlig indsats, og som kan være en inspirationskilde for andre.


Fire priser slåa sammen til en ny
Hidtil har Dansk Ride Forbund uddelt fire årlige priser; 'Årets Klubleder', 'Årets Ildsjæl', 'Årets Ungdomsleder' og 'Årets Frivillighedspris', som hver især blev belønnet med en præmie på 5.000 kr. Men nu er priserne erstattet af én samlet pris - 'Årets Klub' - som belønnes med hele 20.000 kr.


Klubber kan indstille til prisen
Alle klubbestyrelser og distrikter under DRF kan indstille klubber til prisen, og indstillinger modtages hele året - deadline er 31. december 2019. Prisoverrækkelsen sker på repræsentantskabsmødet den 18. april 2020, hvor modtagernes store indsats belønnes med klapsalver og præmien på de 20.000 kr.

Så kender I en klub, der fortjener at blive hædret for deres gode arbejde, så indstil dem endelig til Årets Klub 2019!

Læs mere om kriterierne for indstilling til 'Årets Klub' samt lav din indstilling her.

 

Kilde: Pressemeddelelse DRF

 

[[outstream]]

 

Billede

 

'Årets Klub' er en klubpris under Dansk Ride Forbund, der for første gang i vil blive uddelt i 2020. Prisen har til formål at sætte fokus på og hædre de klubber der gør en særlig indsats, og som kan inspirere andre til at gøre det samme (Foto: DRF)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider