Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Freestyle retur i storform – dobbeltsejr på over 80%


Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle opnåede et flot comeback ved Equerry Bolesworth International CDI3* med en dobbeltsejr til over 80 % og nye personlige rekorder. Dujardin tog tillige kürsejren med 84 % og personlig rekord på trakehneren Erlentanz

 

Comeback efter længere pause

Britiske Charlotte Dujardin's top-hest Mount St John Freestyle har haft en længere pause. Superhoppen har ikke været på konkurrencebanerne siden WEG i Tryon i efteråret 2018, hvor parret bidrog til at sikre Storbritannien bronze - altså en pause på 9 mere end måneder.

 

I sidste uge fik ekvipagen imidlertid et overbevisende comeback til konkurrencebanerne, da de særdeles overbevisende sikrede sig dobbelt sejr i Grand Prix og Grand Prix Special ved denne uges Equerry Bolesworth International CDI3*, med to sejre over de 80 % og parret satte samtidig personlig rekord.

 

Sejr i Special

I den indledende Grand Prix onsdag den 12. juni demonstrerede Charlotte Dujardin og den 10-årige Mount St John Freestyle, at de er tilbage i super form igen og endnu bedre end nogensinde før.

 

[[outstream]]

 

Det blev til en overbevisende sejr til ekvipagen i klassen med en dommerscore på 80,348 %, hvor fire ud af fem dommere havde parret som vinder med over 80 %. Dette blev samtidig til personlig rekord, da deres tidligere highscore var på 79,652 % sat ved samme stævne et år tidligere.

 

Gareth Hughes på den 13-årige Classic Briolinca, opnåede ligeledes personlig highscore med 75,761 % på andenpladsen og Charlotte Dujardin på den 12-årige trakehner Erlentanz blev 3'er I klassen med 75,717 %. Charlotte rider hasten for Sonnar Murry Brown, der kommer sig oven på en trafikulykke.

 

Carl Hester på Hawting Delicato blev 4'er med 75,609 %. Carl Hester satser stort på en plads til OL I Tokyo på denne heste I 2020.

 

Sejr i Freestyle

Charlotte og Freestyle fortsatte deres overlegne stil i den afsluttende Speciale i går torsdag, og sikrede sig endnu en overbevisende sejr til mere end 80 %.

 

Det blev til en sejr på flotte 82,979% i en klasse for sig selv med stor afstand til det øvrige felt, og samtidig satte de endnu en ny personlig rekord, med deres første kür score på over 80 %, i deres blot 4 start i Grand Prix Special.

 

Carl Hester på Hawtins Delicato satte også ny personlig rekort på andenpladsen med 78,936 % i parrets blot tredje Special.

 

Gareth Hughes på den 13-årige Classic Briolinca blev tre'er med 76,787 %.

 

Dujardin og Erlentanz sejrer i kür med over 84 %

Charlotte Dujardin red også Küren, denne gang på trakehneren Erlentanz, hvor hun også her satte personlig rekord med flotte 84.100% i blot parrets tredje kür sammen.

 

Charlotte Dujardin rider som bekendt den 12-årige trakehner vallak for dens ejer og rytter Sonnar Murray Brown, der er ved at restituere efter et biluheld.

 

Richard Davison på den 13-årige Bubblingh, blev 2'er med 78.785%.

 

Danske Ulrik Mølgård på Michigan blev 3'er I kür klassen.

 

Billede

 

Charlotte Dujardin og Mount St. John Freestyle opnåede fik et flot comeback ved Equerry Bolesworth International CDI3*, da de sikrede sig en flot dobbeltsejr til over 80 % og nye personlige rekorder. Dujardin tog tillige kürsejrn med personlig rekord på over 84 % på trakehneren Erlentanz. Her ses Dujardin og Freestyle (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider