Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Så er det tid til World Cup finale i Paris!


I aften går starten til årets World Cup finale i springning. Rådhuset i Paris dannede rammerne for lodtrækningen til årets Longines FEI World Cup finale i både dressur og springning onsdag aften. Gæsterne blev budt velkommen af den arrangerede musik fra det berømdte band La Guarde Republicine og atmosfæren var elektrisk.

Svenske Henrik von Eckermann skulle sammen med OL-holdguld vinderen Roger Yves Bost fra Frankrig stå for lodtrækningen til torsdagens første runde.

Stævnearrangør Sylvie Robert udtalte på aftenen, at "Det har i mange år været vores drøm at få finalerne tilbage til Paris, og nu er vores drømme kommet i opfyldelse!". Både finalen i dressuren og springningen har tidligere været afholdt i Paris, men aldrig samtidigt og de har kun været der en gang. Det var tilbage i 1986 at amerikanske Katharine Burdsall på hesten The Natural vandt niende afdeling af World Cup finalen i springning, og det var finske Kyra Kyrklund der med Matador vandt den sjette World Cup finale i dressur tilbage i 1991. I år vil det være amerikanske McLain Ward, der med HH Azur har en chance for at sørge for at USA genvinder World Cup titlen i Paris.

Med heste og ryttere, der alle er klar til start, og fans der kommer til byen med stor spænding, er scenen sat for en fantastisk weekend med absolut top sport i Paris.

FEI's præsident Ingmar de Vos udtalte på aftenen, at "Det er en stor ære at være her i Paris, der stod for OL tilbage i 1900, 1924 og som også skal stå for det i 2024, men også byen, hvor der er mange andre store minder i sport. Verdens bedste ekvipager har kæmpet hårdt for at komme hertil og de er nu klar til at tage deres del i historien!

Det er muligt at se rækkefølgen for aftenens første afdeling her. Afdelingen starter 20.30.

Kilde: pressemeddelse

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider