Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

5 sejre i streg til Laura og Verdades


Laura Graves og Verdades rider på en bølge af triumfer ved Global Dressage Festival, hvor de er i front på både sejrs- og præmiepenge listen. Evipagen er foreløbigt ubesejret, og har netop sikret sig deres femte sejr i træk, med endnu en World Cup Grand Prix sejr

 

Laura og Verdades triumferer

Den unge amerikanske dressurrytter Laura Graves på hendes egen KWPN vallak Verdades rider på en bølge af triumfer i Wellington, under den 7 uger lange Global Dressage Festival. Med deres femte sejr i træk i S-dressur ligger i front på såvel sejrslisten som præmiepenge listen.

 

Endnu en World Cup kvalifikationssejr

Laura Graves og 15-årige Verdades opnåede 78,022 % i den anden World Cup Grand Prix ved dette stævne, i forfølgelsen af tillige at opnå deres anden World Cup Grand Prix Freestyle, der afvikles oplyst på centerbanen fredag aften.

 

[[outstream]]

 

Varmer op til Paris

Samlet udgør konkurrencerne et led i jagten på en World Cup Finale plads i Paris i midten af april måned. Dette delmål opnåede ekvipagen til fulde, med endnu en førsteplads, hvormed ekvipagen fortsat er ubesejret i front under Global Dressage Festivalen.

 

Adrianne Lyle og Salvino opnåede en andenplads i klassen med 74,457 % og Chase Hickok på Sagacious HF indtog tredjepladsen med 69,500 %.

 

Høster masser af pengepræmier

Laura Graves tager med sin 5. sejr i træk godt af pengepræmierne og nærmere sig alene ved dette stævne en præmiepengesum på 50.000 US doller, svarende til over 300.000 danske kroner alene ved dette stævne.

 

Svenske Tinne Vilhelmson-Silfvén ligger fortsat på andenpladsen i præmiepengehøsten ved Global Dressage Festival.

 

Billede

 

Laura Graves og Verdades rider på en bølge af triumfer ved Global Dressage Festival, hvor de ligger i front på både sejrslisten som præmiepenge listen. Laura og Verdades er ubesejrede ved dette 7 uger lange stævne, og har netop sikret sig deres femte sejr i træk da de torsdag sikrede sig endnu en World Cup Grand Prix kvalifikationssejr (Foto: Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider