Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Top-føl til Anna Zibrandtsen


Anna Zibrandtsen indkøbte auktionens absolutte top-føl Buster Keaton på Klosterhof Medigen's efterårs auktion i den forgangne weekend, og auktionens dyreste ridehest blev den 6-årige dansk opdrættede DV vallak Amazing Boy

 

Klosterhof Medigens efterårs auktion

Klosterhof Medingen's afholdt i den forgangne weekends traditionsrige efterårsauktion, auktion over føl og rideheste, der er den 28. af slagsen, og der var et par interessante indslag med på auktionen set med danske øjne.

 

Zibrandtsen køber auktionens top føl

Anna Zibrandtsen som har været på indkøb igennem længere tid og er en hyppigt tilbagevendende gæst på Klosterhof Medigens auktioner, erhvervede sig også ved denne lejlighed et nyt medlem til samlingen af firbenede i stalden. Denne gang faldt valget på auktionens absolutte top-føl. Katalog nr. 25 hingsteføllet Buster Keaton (e. Borsalino / Fürst Wettin / Quaterback).

 

Aktionshammeren faldt på en samlet pris på 56.000 euro svarende tilden nette sum af ca. 420.000 danske kroner.
[[outstream]]

 

Dyreste ridehest en 6-årig DV

Auktionens dyreste ridehest var ligeledes interessant, set med danske øjne. Det var nemlig en danskavlet 6-årig DV vallak, ved navn Amazing Boy. Amazing Boy er efter Blue Hors Don Romantic / Michellino / Märchenprinz, og er opdrættet af Stine Ahm og Filip Ø. Kristensen i Grindsted. Vallakken er af absolut top præstationsafstamning og er trukket på Richard Nielsens kendte hoppestamme, der bl.a. også rummer den regerende nordiske mester i Grand Prix dressur, Skovens Rafael.

 

Hammerslaget faldt på ved det nette bud af 250.000 euro, svarende til ca. 1.875 mio. kroner.

 

Amazing Boy er 171 cmi stang og er ifølge auktionskatalogets beskrivelse da også en hest, der har alt, hvad en Grand Prix-hest bør indeholde. Den blev solgt til sponsoren af Finlands internationale Grand Prix rytter Emma Kanerva, som formentlig bliver den heldige rytter der fremadrettet kommer til at ride og uddanne den særdeles lovende hest.

 

Se listen over auktionens heste her

 

Se video med Anna Zibrandtsens indkøbte top-føl Buster Keaton her

 

Se video af auktionens danskavlede og dyreste ridehest Amazing Boy her

 

Billede

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider