Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Blanc Pain godkendt i Tyskland


Den dansk avlede trakehner hingst Blanc Pain er godkendt til avlsbenyttelse i det tyske moderforbund. Hingsten er tillige registreret i Trakehner-Avlsforbundet i Danmark og i Rhineland-Pfalz

 

Tysk godkendelse

Plack Pain er netop godkendt til avl i det tyske trakehner avlsforbund og er optaget i 'Hengstbuch', på baggrund af hans sportslige præstationer. Han er i forvejen godkendt til registreret og godkendt til avl i Trakehner-Avlsforbundet i Danmark og i Rhineland-Pfalz, hvor han blev optaget i 2011. Hingsten vil fremadrettet stå til avlsbenyttelse i Wüst, som er en afdeling under Brandenburg stats Stutteri. Med godkendelsen i det tyske moderforbund, vil hingsten forventeligt kunne se frem til flere bedækninger, og vil fremadrettet hellige sig avlen.

 

Dansk avlet og redet

Blanc Pain efter Peron Junior, efter HT hoppen Babett, som er efter Silvermoon med Schwedengruss som morfar. Hingsten er avlet af danske Jens Thorsen, som er bosiddende i Luxemburg. Den danske FEI rytter Kristine Møller, der er medejer af hingsten har redet Blanc Pain det meste af hans karriere, indtil en skade satte en stopper for hans videre sportslige færd.

 

Sportslige resultater

Blanc Pain aflagde sin 70-dages test som 4-årig i Schlieckau, hvor han opnåede 120.69 point i dressur 106.73 point i springning, og sluttede samlet med 117,72 point.

 

Under Kristine Møller, kvalificerede den elegante hingst sig til bundeschampionatet i 2011, og i S-dressur i en alder af 7 år i 2012. Han har konkurreret internationalt i 2012 ved CDI'en i Donaueschingen i München og Perl og igen i 2013 i Donaueschingen. Hingsten sidste deltagelse på konkurrencebanerne var det nationale show i Nürnberg i november 2013.

 

Kilde: Trakehner Verband

 

Billede

 

Blanc Pain og Kristine Møller

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider