Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Det startede så fint, men så


Kom regnen. Store hestedag var knap startet i Roskile før solen tittede frem på en pletvist blå himmel, og trak massevis af folk til stand-områderne og de forskellige arenaer. Men allerede tidligt begyndte skyer at rulle ind over, og både handlende og udstillere kiggede mere og mere nervøst mod den tiltagende grå himmel.

Det gik da heller ikke længe før himlen åbnede sluserne over de mange mennesker, og hurtigt blev de forskellige haller fyldt med handlende. Heldigvis er der masser af stande indendøre.

Heldigvis lukkede sluserne i igen, og trods bygevejr i dansk efterårsstil, er her masser af mennesker. Det forventes at over 20.000 lægger vejen forbi på de to dage, her 12. gang Store Hestedag i Roskilde åbner dørene. Dog er vejret en vigtig medspiller i det projekt, så kun tiden kan vise hvor stort besøgstallet bliver i år. Heldigvis er det til at købe både paraplyer, regnslag og varme drikke på pladsen.

Mere end 1500 heste og hunde, er samlet i Roskilde i disse dage til Danmarks største heste og hunde event, og der er nok at se på. De knap 30 forskellige hesteracer vises frem og bedømmes i et sammensurium af discipliner og stilarter, ligesom der er et utal af clinics og konkurrencer. Også de store shows trækker mange publikummer til, og vil man se spændende, og måske ukendte, racer er der rig mulighed herfor på bedømmelsesbanerne.

På udstiller standende er der masser af tilbud at hente, hvis hesten eller rytteren skal vinterklargøres, og der er staldudstyr og maskiner i rigt mål. Op til 80 % rabat skilte står allerede flere steder, og skal man virkelig gøre et kup, plejer det at gå vildt for sig søndag eftermiddag hvor udstillerne gerne vil have gjort rent bord inden der skal pakkes ned og køres hjem.Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider