Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Brugernes Arrangementer

 Kursus med Will Rogers Performance
Forfatter: 
Dato:  27-01-2016 12:24

Kursus med Will Rogers d. 6. & 7. februar på Faxe Ridecenter.

 

Kom og oplev eller arbejd med Will Rogers Performance Horses træningsteknikker, som tog JBK stævnets deltagere med storm i oktober 2015. Teknikker, som starter med arbejde fra jorden og bygger på konceptet om i første omgang at vende en negativ reaktion til en positiv respons.

 

Billede

Foto: Roy Fabricius.

 

Dvs. at lære hesten at tænke og reagere med ro og koncentration selv i pressede situationer. Derefter arbejdes der med at forfine dressurens øvelser til perfektion.

Se højdepunktet fra efterårets JBK stævne, Will Rogers arbejde med de deltagende ryttere og heste og tag hans træningsteknikker med hjem til din egen træning her jbkhorseshows.dk/GB/ JBK%20Horse%20Festival...ewsid=2145

 

 

Clinicen henvender sig til ryttere og heste, som gerne vil tage træningen, ridning eller arbejdet med hesten til et højere niveau. Clinicen er allerede fuldt booket med hest., men at det er ´rig muligt at deltage som publikum. Dette foregår ved at købe billetter på www.billetto.dk eller kontakt Jeanette Wegge-Larsen på tlf. 40929044 eller jeanette@sovecoach.dk

 

Vel mødt.Det er muligt at deltage som publikum på denne clinic, hvor der er der masser af inspiration at hente og der vil i løbet af de to dage blive arbejdet med heste på alle niveauer - fra jorden til de sværere Grand Prix øvelser og grundprincipperne i træningssystemet vil blive grundigt gennemgået og demonstreret.

Det er muligt at deltage som publikum på denne clinic, hvor der er der masser af inspiration at hente og der vil i løbet af de to dage blive arbejdet med heste på alle niveauer - fra jorden til de sværere Grand Prix øvelser og grundprincipperne i træningssystemet vil blive grundigt gennemgået og demonstreret.

Pris: 500 DKK pr dag ekskl. forplejning. Forplejning derudover 100kr pr dag betales kontant på dagen.

 


0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider