Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Brugernes Arrangementer

 Boulonnais holder Åbent Hus 13.9.
Forfatter: 
Dato:  17-08-2009 23:15

Boulonnais - fransk koldblod inviterer til åben stald


Hvis du interesserer dig for koldblodsheste, og Boulonnais racen i særdeleshed, er du søndag, den 13. september fra kl. 10-17 velkommen til at besøge os til et åben stald arrangement på Kolonisthusevej 4 i Padborg.


Siden den første hest af denne franske koldblodsrace, vores kårede avlshingst, kom til landet for tre år siden, har vi oplevet en stigende interesse for racen, og der er nu ca. 25 Boulonnais heste i Danmark. Vi vil inviterere interesserede til selv at danne sig et indtryk af denne dejlige race!

Til åben stald dagen er der tilrettelagt et alsidigt program med kørsel og ridning, og programmet vil blive gentaget løbende. Vi byder på forfriskninger, kaffe og småkager, og der vil være mulighed for at ride hestene og få en tur med hestevognen.

Boulonnais hesten er den mest ædle af koldblodsracerne og bruges til ridning, kørsel og markarbejde. De findes i en størrelse fra 1,60 m til 1,85 m og både smalle og brede, så der er en hest til hvert formål. Hestene har som regel et godt saddelleje og er ikke tøndeagtige at sidde på.

Boulonnais heste er vågne og opmærksomme uden at være frygtsom. De er nærmeste født trafiksikre. Vi synes at det er en rigtig alsidig fritidshest, som kan bruges til mange formål - og så synes vi, at den er pæn at se på!

V i glæder os til at byde dig velkommen den 13. september!
Du kan smugkigge på vores hjemmeside på
http://www.holbergsgaard.dk

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider