Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 B&B i Sverige
Forfatter: 
Dato:  13-07-2022 10:06

Hvor finder jeg Sveriges hyggeligste B&B?

Jeg skal køre en tur rundt i sydsverige og søger derfor gode råd og inspiration til hyggelige overnatningssteder. Små hyttter, bed and breakfast mm. Kommer ikke højere op end Jönköping, så i Kristiansstad, Karlskrona, Växjo, Kalmar/Öland området.

0
0
Svar på denne tråd
 
 lækre spasteder i Sverige
Forfatter: 
Dato:  06-09-2023 14:07

Måske du kan finde nogle lækre spasteder i Sverige her: bedste-spaophold.dk/spa-ophold- sverige/

0
0
Svar på denne tråd
 
 Husk at tjekke anmeldelser og tilgængeli
Forfatter: 
Dato:  30-10-2023 22:07

Husk at tjekke anmeldelser og tilgængelighed, da det kan variere afhængigt af sæsonen. Du kan også overveje at bruge bookingsider som Booking.com eller Airbnb til at finde flere muligheder og se anmeldelser fra tidligere gæster. Sydsverige har en rig natur og kulturarv, så det er en fantastisk idé at udforske området og opleve dets skønhed og charme fra disse hyggelige overnatningssteder.

0
0
Svar på denne tråd
 
 Læs anmeldelser
Forfatter: 
Dato:  31-10-2023 13:58

Læs anmeldelser fra tidligere gæster på sider som TripAdvisor, Booking.com, Airbnb osv. Det vil give dig en idé om, hvad du kan forvente af et bestemt sted, og om det lever op til dine forventninger. Som du allerede har bemærket, kan tilgængelighed og priser ændre sig afhængigt af sæsonen. Hvis du er fleksibel med tidspunktet for din rejse, kan det være en god idé at planlægge din rejse uden for højsæsonen for at undgå menneskemængder og højere priser. Og husk, at hvis du vil leje en lejlighed, skal du være opmærksom på findboliger.dk/blog/boligst-tte-og- boligsikring-ans-gning-beregning-og- regler-findboliger alle underbølgerne. Brug bookingsider som Booking.com, Airbnb, Expedia eller lignende til at finde overnatning. Disse sider giver dig mulighed for at filtrere resultaterne efter dine præferencer, f.eks. pris, beliggenhed og faciliteter. Spørg de lokale, eller brug rejseblogs og fora til at finde anbefalinger til hyggelige overnatningssteder i området. Lokale kan ofte give de bedste tips til at finde skjulte attraktioner.

0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider