... at bage en dessertkage? Denne her skal helst laves dagen før, og så kan den serveres med creme fraiche, flødeskum eller vanilleis - alt efter, hvor sød en tand man har
Annettes dessertkage
125 g mørk chokolade
125 g smør
1 ½ dl kold kaffe
4 store æg
300 g sukker
200 g mel
2 tsk. bagepulver
Smelt chokolade og smør for svag varme. Tilsæt kaffen og afkøl det.
Pisk æg og sukker godt og tilsæt mel og bagepulver.
Chokoladeblandingen røres i til sidst.
Bages i springform ved 180o i ca. 45 min.
Creme:
150 g flormelis
7 g smør
1 æg
125 g mørk chokolade
2 spsk. vand
Rør flormelis + smør + æg.
Smelt chokoladen sammen med vand ved svag varme, og bland det med resten.
Køles af, før det smøres på kagen
Serveres med creme fraiche (evt. halvt flødeskum) eller rørt vanilleis.