Jeg er HELT med på problemstillingen. Holdda op en masse klik man nogle gange kan bruge for at komme til at åbne en vedhæftet fil. Og jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være en sikkerhedsforanstaltning, at man bliver spurgt om man vil åbne eller gemme - det er ved gud da ikke klogere at gemme en inficeret fil. Det er et trin, jeg også sagtens kan leve uden!
Det er jo ikke sådan, at TS eller jeg ønsker, at filen åbner af sig selv - men det må være nok at skulle trykke "åbn" en gang. Vi er ikke dummere, end at vi godt kan slå hovedet til og lade være med at klikke åbn, hvis den kommer fra nogen, vi ikke kender. Og hvis der er tale om en inficeret mail fra en vi kender - så er der jo intet i der "lås mailen op" -> "åbn" -> "åbn eller gem" - procedure, der kan afsløre for os, om det er sådan en....
Så jeg lytter med på løsninger til at springe alt pjatteriet over 
mvh. tina