JTK - enig og det er nok også der er så meget forvirring 
Det bliver nok noget teknisk, men jeg vil forsøge at forklare det. Og nu snakker jeg kun om dropbox på en PC.
De fleste, som deler en hjemmepc, har en bruger på pc og deler typisk samme mail. Så teknisk er det samme bruger uanset om det er mand eller kone, der faktisk bruger den.
Når man opretter en dropbox konto bruger man en mailkonto. Og hvis man delere pcen deler man også mailadressen.
Så i den situation kan begge lægge noget i den fællesdropbox, fordi det hele er oprettet som en enkelt bruger.
Man kan også sætte pcen op, så mand og kone har hver sin bruger. Det betyder, at hver især skal logge på sin bruger når man bruger pcen. Hvis man gøre det har man typisk også hver sin mailadreesse, dvs. man kan oprette hver sin dropbox konto fordi man bruger forskellige mailadresser.
Hvis man gør på den måde skal ejeren af en dropbox folder give tilladelse til at andre må dele folderen. Man gør det ved at åbne dropbox hjemmeside og vælge den menu, der hedder Sharing. Og så følger man vejledningen.
Men husk stadig, at hvis man deler sin dropbox med andre kan de både lægge filer ind OG slette det der ligger der 
Dropbox er lavet sådan, at man automatisk er logget på når man klikker på ikonet. Det er typisk mere hvis man skal ind på websiden man skal logge på, ikke når man bruger imonet på pcen.
Håber det hjælper lidt, ellers så spørg igen 