Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

 Bule i hovedet - uregmæssige kranieknog?
Forfatter: 
Dato:  20-02-2012 17:15

ja som overskriften siger.. kan man have uregelmæssige kranieknogler? buler i hovedet eller andet?

 

Måske jeg er lidt hys, men med flere personer tæt på mig som indenfor kort tid desværre er gået bort, pga kræft så er jeg blevet lidt mere tænksom og bekymret. sagen er at jeg for et par måneder siden opdagede en underlig bule i hovedet lige over min hårgrænse,den er ca 3x2 cm og fuldstæmdig hård, og føles som om den er en del af min knogle, da den ikke flytter sig med rundt, jeg aner ikke om den altid har været der eller først er kommet nu her, for i realiteten kunne jeg jo have fået den som barn. jeg var nede og snakke med lægen om det, for min bekymring gik straks på en tumor. Lægen tænkte nok mest af alt jeg var lidt skør og mente at det var en bule i mit kranie, og at en eventuel tumor ville give symptomer og desuden ville sidde inde under kraniet. og jeg tænkte nå ja ok, men altså jeg kan ikke helt slippe min bekymring, og læger kan jo tage fejl, selvom det nok ikke er noget som helst udover en ureglmæssighed. Jeg har overvejet at tage derned igen og få en henvisning (hvortil aner jeg intet om) og få det tjekket for bare at få ro, men hvor henvises man hen?

 

hvis i kender nogle med uregmæssigheder, buler eller andet så må i meget gerne dele ud af jeres viden. kh den lidt bekymrede..

0
0
Svar på denne tråd
 
 Sådan en bule...
Forfatter: 
Dato:  20-02-2012 17:19

...har jeg også haft.

Den gik væk igen af sig selv. Jeg var også ret hys med det, men vænnede mig til den, og nu er den væk igen.

Konklusionen var også der, at man ikke kunne flytte med den, så den var ikke "farlig". Jeg ved ikke om det er en stensikker konklusion.

 

 

0
0
Svar på denne tråd
 
 Jeg har også en
Forfatter: 
Dato:  20-02-2012 17:25
Hej. Jeg har også sådan en. Lige i kanten af mit hår på venstre side af baghovedet. Og hård som en sten. Aner ikke hvornår den er kommet. Jeg har også været til læge med den fordi jeg også var nervøs. Fik ligesom dig at vide det blot var mit kranie. :)

Med Venlig hilsen

Tine Abildgaard Poulsen


~ Med den skønne Fransisca ~




0
0
Svar på denne tråd
 
 buler.
Forfatter: 
Dato:  20-02-2012 22:09

som man kan se på især mænd med barberede isser, så kan kranier jo se ret forskellige ud :-)

 

jeg selv havde i mange år en hård bule på bagsiden af kraniet der kom efter jeg blev "sprunget over" af min gamle hest ude på folden.

hun strjfede mig med sin hov og deraf kom bulen, med lidt god vilje kan jeg finde en rest af den stadigvæk, små 20 år efter.

 

det var så mine erfaringer :-)


Venlig hilsen Sarah.



Det er menneskeligt at føle....

0
0
Svar på denne tråd
 
 skinhead
Forfatter: 
Dato:  20-02-2012 23:02

bliver jeg heller aldrig :-) Mit hovede er et stort krater...

 

aner ikke hvorfor, men sådan har det altid været.

 

Min ældste datter blev taget med sugekop - og det efterlod en ret stor bule, som vi fik at vide, ville fortage sig ret hurtigt. Det gjorde den så ikke - og de fik ikke fred for mig, før vi blev henvist til en specialist!

 

Kan ikke huske denne specialist's fagnavn :-)

 

Men konklusionen lød, som følgende;

Huden omkring kraniet består af flere lag og det der sker, når der kommer en bule er, at der siver blod, ind mellem disse lag, som så langsomt siver ud igen. Det kan dog størkne og forhindre, at bulen fortager sig, enten for altid eller bare at det tager længere tid.

 

Min datters var synlig i mange år - men nu er endes hovede jo det større og tror faktisk ikke den er der mere (hun er 13).

 

Om det stadig vil være den korekte beskrivelse i dag, skal jeg ikke ligge hovedet på blokken for - men det var hvad jeg fik af forklaring dengang.

 

Og også, at det er ganske ufarligt!

0
0
Svar på denne tråd
 
 vi er alle forskellige
Forfatter: 
Dato:  21-02-2012 09:48

Jeg tror ikke der er et menneske der har det perfekte kranie, vi er alle så forskellige og som kranio sakral terapeut oplever jeg dagligt forskellie kranier.

 

nogle skavanker kan ses på kraniet andre kan ikke, nogle psykiske tilstande kan også give "bump" i kraniet, du kan opleve at en bule der har være synlig i årevis pludselig forsvinder og igen kan du opleve at du pludselig får en bule, uden du kan finde en forklaring.

 

hvis du er nervøs synes jeg da det er godt du søger læge, men har du ingen andre tegn på en tumor, tror jeg bestemt at du skal følge lægens råd, samt holde lidt øje med din bule, så den ikke vokser, flytter sig eller laver anden ravage

 

bliver du meget generet skal du selvfølgelig søge hjælp, du kan bare skrive en pb for mere info

 

 

 

jette


Horsemanship ridelejr i vinterferien

Opstaldning på midtsjælland

www.staldmoellegaarden.dk



Center for alternativ behandling

Naturopati til dyr

0
0
Svar på denne tråd
 
 Knogler i kraniet
Forfatter: 
Dato:  21-02-2012 11:25

Åh jo! sådan en har jeg også, den er på 1x1 cm, stenhård og med form som en lille halvkugle. Den gav min mor store bekymringer, da hun opdagede den på mig 1 uge efter min fødsel, men nu har den været der i 35 år uden at give bøvl, og det er i årenes løb blevet bekræftet af 3 læger, at der er tale om en uregelmæssig knoglevækst.



"Religion er en fundamental modsætning til alt hvad jeg agter højt - mod, klar tanke, ærlighed, retfærdighed og frem for alt, kærlighed til sandheden."
-Henry Mencken-



0
0
Svar på denne tråd
 



Svar på denne tråd (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning | Kontakt Heste-Nettet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider