Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Horsemanship-rideskolen

Horsemanship-rideskolen (CVR: DK 35745270)
Engvej 32, Stenlille (Vis Kort)
3660 Stenløse
Danmark

Forretningsområder
Rideskole (primært)
Horsemanship
Rideetablissement
Handicapridning
Beridere og undervisere

Annoncer
Vis firmaets annoncer

Telefon
(+45) 21411650

Email
info@horsemanship-rideskolen.dk

Hjemmeside
WWWWWW

Hjemmeside
www.horsemanship-rideskolen.dk
facebook.com/pages/Horsemanship-rideskolendk/1545671945647655

Statistik
3853 visninger

Beskrivelse

Horsemanship-rideskolen i Stenløse er en nyopstartet rideskole, som tilbyder undervisning i horsemanship både fra jorden og fra ryggen. Ud over den basale omgang med hesten, lærer du at lege med den fra jorden, at forstå dens sprog og væsen og at ride på en naturlig måde, så du til sidst ender med at blive ét med den i alle tre gangarter både med og uden sadel.

 

Socialt lægger vi meget stor vægt på en venlig og hjælpsom omgangstone både mellem mennesker og mellem menneske og hest. Eventuelle konflikter løses ved samtale mellem de involverede parter og evt. en voksen bisidder.

 

Rideskolen er endnu ganske lille, så holdene er også meget små. Derfor kan man til at begynde med forvente en meget tæt undervisning, dvs. at man får næsten privatundervisning til prisen på holdundervisning. Både børn og voksne er velkomne, ligesom man godt kan bruge sin egen hest. Særlige ønsker modtages, f.eks. autisme, mindre handicaps, angst for heste mm.

 

Uanset hvad man får lyst til at gøre med heste fremover i sit liv, det være sig dressur, western, spring, kørsel eller andet, vil de kompetencer man kan opnå her på rideskolen, være et solidt fundament, men man kan også forvente at kunne dygtiggøre sig inden for horsemanship, så man kan lave de øvelser med sin hest, som får hele verden til at juble. Det er kun et spørgsmål om, hvor meget du vil lægge i det, -og om du har tålmodighed til at vente på, at din firbenede ven og makker også er med på den :-)

 

Billede

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Billede

 

Heste

Dette firma admistreres af: PukElm.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider