Jeg må nok heller gå til bekendelse... jeg kan virkelig godt li smagen af hest
Vi har lige sagt farvel til vores painthoppe, og hun blev slagtet og kom hjem i frydseren igen, MUMS det er prima kød !!!
Noget af smagen ligger måske i det psykiske, ved at vi ved, at hun har haft det godt her hos os !
Men det er virkelig også flot kød, og slagteren roste hende.
Hun var ikke fed, på nogle måder, og paint er jo en "muskel-hest", så vil tro det kan sammen lines lidt med kød-kvæg.
Det er bestemt ikke sidste gang vi slagter sådan en hest
Det hakket bruger vi i lasange, kødsovs m.m., men vi har også brugt halv hest/halv gris til kambonader, nøj hvor blev de gode
Ellers er der jo bøffer, aller heslt på grillen, det er klart det bedste jeg ved
Men vi har også lavet hele stege på grillen, en tyksteg og en klump, det kan jeg også kun anbefale !
Så jo, her kan vi li smagen af hest, både min mand og jeg, og vores søn på 11.
Hest ligger for mig nok på linje med ko, jeg elsker også oksekød, der efter rådyr, med det har jeg det sådan at jeg gider godt spise det, med det siger mig ikke noget specialt.
Hvor imod gris, det gider jeg ikke rigtig, deter ok med en hamperryg eller en flæskesteg i ny og næ, men ellers nej tak !
Hilsen
Annette