Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Giv dine heste de bedste forudsætninger

Sponsoreret artikel

Billede

 

Har du hest? Så ved du også, hvor meget det kræver, når de skal fodres, strigles, rides til og meget andet. At have hest kan i nogle tilfælde føles næsten som et fuldtidsjob, så det er virkelig med at være på, hvis man vælger at investere i en. Når en hest skal fodres, er det vigtigt, at det foder, den bliver givet, virkelig kan dække dens energibehov. Hestes energibehov er stort, så energitætheden i foderet er noget af det, der kan være godt at kigge efter.

 

Med Mash hestefoder får I måske noget af det, I er på udkig efter. Det fungerer rigtig godt som et tilskud til hestens almindelige foder, og der findes flere forskellige udgaver af det, så der er en god chance for, at I er i stand til at finde en smagsudgave, jeres hest godt kan lide. Det fungerer også rigtig godt ved især foling.


Vær god ved hestens tarmflora
Mash hestefoder har den fordel, at det er med til at vedligeholde hestens naturlige tarmflora, så den har det bedst muligt. Hvis du har en hest, der har kæmpet med netop disse ting, kan det altså være, det er noget, I skal kigge lidt nærmere på for at se, om det kunne hjælpe hesten. Omvendt kan det også have præventiv virkning, så I kan forebygge udfordringer med hestemaverne.

 

I kan købe foderet online. Samtidig kan I naturligvis også se almindeligt foder og andre relevante ting til hesten. Det kan gøre det noget nemmere, at det er muligt at købe alle tingene samlet, da I på den måde ikke behøver at kigge både det ene og det andet sted - og så vil det også komme sammen, så I kan overskue det nemt og hurtigt. Det er skønt at have hest, men det er vigtigt, at man giver dem gode forudsætninger.

 

Kilde: Hornsyld Købmandsgaard A/S


 

Tilføjet d. 04-07-2023 kl. 10:32 af i kategorien Annonce artikler.
Tags: Fodertilskud.
Forsidebillede: Ingen titel af Henrik (HN)

Seneste relaterede nyheder
28-04-15 Mavesår - hvad gør man ved dem?
06-05-15 Virker fodertilskud mod mavesår?
19-10-13 At undgå kolik


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider