Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hvordan rammer Corona stramninger os?

Regeringen har indført midlertidige lokale corona-stramninger, men hvad betyder det egentlig for afholdelser af ridestævnerne?

 

Midlertidige stramninger

På gårsdagens pressemøde blev det meldt ud, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50 personer i 18 af landets kommuner, hvor smittetallet pt. er højest. Stramningerne er i første omgang berammet til de næste 14 dage og gælder som sagt kun lokalt. DRF vurderer umiddelbart, at meget få stævnearrangører vil blive påvirket af stramningerne på nuværende tidspunkt.

 

Forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50 personer
På baggrund af de aktuelle smittetal har sundhedsmyndighederne besluttet at sænke forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 personer i de følgende 18 kommuner: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Københavns, Lyngby-Tårbæk, Odense, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Læs Sundhedsministeriets overordnede retningslinjer for kommunerne her.

Kontakt DRF hvis I har brug for vejledning
Da de kommende 14 dage kun byder på få større ridestævner i de pågældende 18 kommuner, tagerDRF kontakt til de få stævnearrangører, som DRF umiddelbart kan se, vil blive udfordrede af stramningerne, så parterme i fællesskab kan finde gode løsninger. DRF opfordrer i øvrigt alle stævnearrangører med stævner de kommende 14 dage til at kontakte forbundet, hvis I har behov for sparring og vejledning - DRF medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer så godt, det overhovedet er muiligt, lyder det fra Dansk Ride Forbund..

DRFs eksisterende stævneanbefalinger gælder fortsat i resten af landet
Som stævnearrangør i resten af landets kommuner kan du fortsat stadig forholde dig til Dansk Ride Forbunds gældende anbefalinger pr. 11. august, som du kan læse her. Disse vil selvfølgelig blive opdateret, hvis der skulle komme nationale stramninger.

 

 

Læs Sundhedsministeriets information om generelt øget opmærksomhed i samfundet her.

 

Billede

 

Regeringen har indført midlertidige lokale corona-stramninger, men hvad betyder det egentlig for afholdelser af ridestævnerne?


Tilføjet d. 09-09-2020 kl. 21:19 af i kategorien Ridesport.
Tags: Corona og Ridestævner.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-09-20 DRF nyt om Corona forbehold
25-09-20 Championatsfinalerne er aflyst
25-09-20 Corona nyt fra DIF
23-09-20 DRF Corona-retningslinjer
18-09-20 DRF om de nye corona restriktioner
18-09-20 Forbud mod at samles mere end 50 igen
17-06-20 Igang igen - DRF om afvikling af stævner
26-05-20 Over 1/2 million indsamlet til elevskoler
25-05-20 Covid-19 og dyr: Vi har brug for viden
20-05-20 Britisk væddeløb genoptages 1. juni


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider