Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Hvordan rammer Corona stramninger os?


Regeringen har indført midlertidige lokale corona-stramninger, men hvad betyder det egentlig for afholdelser af ridestævnerne?

 

Midlertidige stramninger

På gårsdagens pressemøde blev det meldt ud, at forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50 personer i 18 af landets kommuner, hvor smittetallet pt. er højest. Stramningerne er i første omgang berammet til de næste 14 dage og gælder som sagt kun lokalt. DRF vurderer umiddelbart, at meget få stævnearrangører vil blive påvirket af stramningerne på nuværende tidspunkt.

 

Forsamlingsforbuddet sænkes fra 100 til 50 personer
På baggrund af de aktuelle smittetal har sundhedsmyndighederne besluttet at sænke forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 personer i de følgende 18 kommuner: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Københavns, Lyngby-Tårbæk, Odense, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Læs Sundhedsministeriets overordnede retningslinjer for kommunerne her.

Kontakt DRF hvis I har brug for vejledning
Da de kommende 14 dage kun byder på få større ridestævner i de pågældende 18 kommuner, tagerDRF kontakt til de få stævnearrangører, som DRF umiddelbart kan se, vil blive udfordrede af stramningerne, så parterme i fællesskab kan finde gode løsninger. DRF opfordrer i øvrigt alle stævnearrangører med stævner de kommende 14 dage til at kontakte forbundet, hvis I har behov for sparring og vejledning - DRF medarbejdere sidder klar til at hjælpe jer så godt, det overhovedet er muiligt, lyder det fra Dansk Ride Forbund..

DRFs eksisterende stævneanbefalinger gælder fortsat i resten af landet
Som stævnearrangør i resten af landets kommuner kan du fortsat stadig forholde dig til Dansk Ride Forbunds gældende anbefalinger pr. 11. august, som du kan læse her. Disse vil selvfølgelig blive opdateret, hvis der skulle komme nationale stramninger.

 

[[outstream]]

 

Læs Sundhedsministeriets information om generelt øget opmærksomhed i samfundet her.

 

Billede

 

Regeringen har indført midlertidige lokale corona-stramninger, men hvad betyder det egentlig for afholdelser af ridestævnerne?Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider