Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

To placeringer til Betina Jæger

I årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, var Betina Jæger Jensen særdeles godt ridende, og sikrede sig såvel sejren i klassen med Furst Wilhelm som tredjepladsen med Franklin. Michael Søgaard tog sig af andenpladsen med Jukebox

 

Betina Jæger brillierede

Til denne årets anden kvalifikation Bundgaard Byg Cup der blev redet i Intermediare I Kür var det Betina Jæger Jensen der i særdeleshed markerede sig i det 14 ekvipager store felt, ligesom hun havde gjort det i den indledende Intermediare I, med en sejr.

 

Sejr på Furst Wilhelm og tredjeplads på Franklin

Betina red den 8-årige Fürst Wilhelm (e. Fürst Wilhelm/ Lord Sinclair I) til sejr med et flot program, som de høstede 79,375% for. Det blev dog ikke ved det. Betina fuldførte også et flot ridt på Franklin (e. Ampère/ Ferro), der med 77,667% endte på en tredjeplads i klassen.

 

 

Andenpladsen gik til Michael Søgaard med hans 9-årige Jukebox (e. Jazz/ Rubinstein) som høstede en dommerscore på 78,042%.

 

Jan møller Christensen på den 11-årige Empire B(e. Sting/ Seven 00) opnåede 76,500%.

 

En kvalifikation tilbage

Der er nu blot en enkelt kvalifikation tilbage i Bundgaard Byg Cup'en, og den afvikles i den kommende weekend 4. - 6. september ved Equitour. Finalen finder sted 6-8 november og bliver afholdt på Blue Hors.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 

I årets anden kvalifikation i Bundgaard Byg Cup, var Betina Jæger Jensen særdeles godt ridende, og sikrede sig såvel sejren i klassen med Furst Wilhelm som tredjepladsen med Franklin. Michael Søgaard tog sig af andenpladsen med Jukebox. Her ses Betina og Franklin (Arkivfoto)


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 21:29 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-01-20 Franklin sejr i MA1 og PSG
30-10-18 Belstaff kom til Korea
20-10-11 Tysk dominans i Grand Prix-dressur ved JBK Horse Shows


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider