Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Belstaff kom til Korea

Betina Jæger skulle have redet Belstaff ved World Cup i Herning, da det kort før starten blev meddelt at hesten var solgt. Nu viser det sig at Helgstrand Dressage har solgt hesten til Koreanske Dong Seon Kim som kommende OL prospekt

 

Intet World Cup

Betina Jæger Jensen og Mane Stream Belstaff var udvalgt og blandt de 6 danske ekvipager, der skulle repræsentere Danmark ved det store FEI World Cup kvalifikationsstævne i dressur i Herning, Men de kom som bekendt aldrig til start i, da det blev meddelt at Belstaff blev solgt kort forinden.

 

OL Prospekt

Det viser sig nu at Helgstrand Dressage har solgt Belstaff til den i Tyskland bosiddende koreanske dresssurrytter Dong Seon Kim, som sit nye prospekt for OL i 2020.

 

 

Kort karriere

For Betina Jæger blev det derimod en kort Grand Prix karriere med Belstaff. Hun overtog ridningen af hesten i 2015 og red lilletur, hvorefter han blev flyttet til USA i tre år, og blev redet af Catherine Haddad.

 

Tre år efter blev han sendt tilbage til Danmark for at blive solgt, og Betina og Belstaff blev igen forenet for en stund. Det blev til to internationale stævner, inden Betina og Belstaff blev udtaget til at deltage på landsholdet ved WEG i Tryon, hvor de endte som nr. 31. Her stoppede festen så. De blev udtaget til at deltage for Danmark ved World Cup stævnet i Herning, men nåede som bekendt aldrig at deltage, som følge af salget.

 

Billede

 

Betina Jæger skulle have redet Belstaff ved World Cup i Herning, da det kort før starten blev meddelt at hesten var solgt. Nu viser det sig at Helgstrand Dressage har solgt hesten til Koreanske Dong Seon Kim (Foto: DRF)


Tilføjet d. 30-10-2018 kl. 18:56 og sidst rettet den 30-10-2018 kl. 19:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-11 Tysk dominans i Grand Prix-dressur ved JBK Horse Shows


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider