Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dobbeltsejr til Anne-Mette i 4-års kvalifikationen

Flot dobbeltsejr til Anne-Mette Standby Hansen med flotte 94% på både på Atterupgaards Barcelo og Vendome, i kvalifikationen til PAVO & DRF's dressurchampionat for 4-års heste

 

Dobbeltsejr til Anne-Mette Strandby Hansen

Anne-Mette Strandby Hansen fra Helgstrand Dressage varlørdag til start på de to Helgstrand avlshingste, Atterupgaards Barcelo (e. Bon Coeur/ Caprimond) og Vendome (e. Veneno/ Fidertanz). De sluttede begge på den imponerende score af 94,00%, Ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg er der i dag blevet afholdt kvalifikation til PAVO & DRF's dressurchampionat for 4-års heste.

 

Det var et stort felt på 43 heste, og feltet var flyttet indendørs på grund af det kraftige regnvejr tidligere på dagen.

 

 

Sejren gik til den danskavlede Atterupgaards Barcelo, der scorede højest i både kapacitet og ridelighed, hvormed andenpladsen fik til Vendome.

 

Tredjeplads til Emma Ahlberg og Ambjergs Delgadino

Med 89,80% red Emma Ahlberg hingsten Ambjergs Delgadino (e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Don Romantic)ind på tredjepladsen.

 

Der er nu to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste, og de finder sted den 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub. Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

 

Se den samede resultat fra klassen her

 

Billede

 

Flot dobbeltsejr til Anne-Mette Standby Hansen med flotte 94% på både på Atterupgaards Barcelo og Vendome, i kvalifikationen til PAVO & DRF's dressurchampionat for 4-års heste


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 13:21 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-08-20 2xHelgstrand på podiet i 6-års kvalifikationen
30-08-20 Sejr til Norge i 5-års kvalifikationen
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
19-06-17 Hingstene dominerede DRF championatskvalifikationen i Ringsted


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider