Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Norge i 5-års kvalifikationen

Det blev til norsk sejr til Silje Bakken og sølvmedealjehoppen Sweetness i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 5-årige dressurheste på Vilhelmsborg i dag søndag

 

Sweetnes og Silje Bakken vinder 5-års kvalifikationen

Ved Danish Derbys B-stævne på Vilhelmsborg blev der i dag afviklet kvalifikation til PAVO & DRF's dressurchampionat for 5-, 6- og 7-års heste. Dagen startede ud med 24 5-års heste, hvor det blev til norsk sejr på dansk avl.

 

Norsk sejr til Sweetness

Norske Silje Bakken red Sølvmedaljehoppen Sweetness (e. Blue Hors St. Schufro/ Tailormade Lancelot til sejr med 92,6% Hesten er opdrættet af Lisbeth Andersen) bog har været succesfuld med sejr i Blue Hors Championatet som 4-års og ved Dansk Varmblods Unghestechampionat i dette forår, hvor hun sluttede på en tredjeplads. I dag opnået ekvipagen bl.a. 9,5 for skridt og ridelighed og 9,3 for kapacitet.

 

 

Andenplads til Kardieno og Thomas Sigtenbjerggaard

Thomas Sigtenbjerggaard og Helgstrand-hingsten Kardieno (e. Dante Weltino/Parcival) sikrede sig andenpladsen i 5-års klassen med 90%, med bl.a. 9,2 for trav og 9,1 for skridt og kapacitet.

 

Tredjeplads til Best of Mount med Maria Falkner Hansen

Tredjepladsen i denne kvalifikation gik til 86,6% Maria Falkner Hansen og hoppen Best of Mount St. John (e. Blue Hors Romancier/ Bordeaux), der bl.a. blev belønnet med 9 for skridt og 8,7 for galop og kapacitet.

 

Der er nu blot to kvalifikationer tilbage i PAVO & DRF' championat for unge dressurheste. De to kvalifikationer afviklesden 12. - 13. september i hhv. Sportsrideklubben Aalborg og i Frederiksværk Rideklub.

 

Dernæst gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på stutteri Blue Hors.

 

Billede

 

Det blev til norsk sejr til Silje Bakken og sølvmedealjehoppen Sweetness i kvalifikationen til PAVO & DRF's championat for 5-årige dressurheste på Vilhelmsborg i dag søndag (Arkivfoto: JP-Photo.dk


Tilføjet d. 30-08-2020 kl. 13:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
30-08-20 2xHelgstrand på podiet i 6-års kvalifikationen
30-08-20 Dobbeltsejr til Anne-Mette i 4-års kvalifikationen
29-04-19 Pararytterne levede flot op til forventningerne
19-06-17 Hingstene dominerede DRF championatskvalifikationen i Ringsted
20-10-16 Emotionel rutsjetur for Anne-Marie Hosbond


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider