Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kristina Sprehe i dyb sorg over Desperados

Den tyske OL-medalje vinder Kristina Bröring-Sprehe er i sorg over at have mistet sin absolutte top-hest Desperados, der døde pludseligt og uventet af en bistet aorta sidste uge efter en vanlig sædaftapning

 

Kristina i sorg

Kristina Bröring-Sprehes hanoveraner hingst Desperados (e. De Niro / Wolkenstein II) døde pludseligt (se her) af hvad der viste sig at være en bristet aorta, efter morgenens sædaftapning sidste fredag, og det er et stort tab for den tyske rytter, som har skrevet følgende åbenhjertelige afskedsbrev til den elskede hingst på sin Facebook-side:

 

"Jeg kan stadig ikke fatte, at du ikke længere er her. Kort forud herfor var du i sådan et godt humør og fuld af styrke, og så var du borte. Jeg er ikke i stand til at udtrykke i ord, hvor trist jeg er. Jeg er rystet hent ind i sjælen. I går var jeg glad for min første Grand Prix sejr på din søn Destiny, og kort efter fik jeg den forfærdelige nyhed.

 

 

Du var skaberen af min karriere og jeg ville have elsket at have givet dig et ærefuldt otium fra sporten og den dejlige pensionisttilværelse, som du sådan havde fortjent. I mit hoved var alt forberedt, på folden bag vores nye hest og så meget mere.

 

Du var en fighter, min bedste vend, min sportslige partner. Du svigtede mig aldrig, og jeg kunne altid regne med dig, også når du en gang imellem var lidt af en macho. Du elskede spotlightet og vidste du var en ganske særlig personlighed.

 

Du er og vil altid være min hjerte-hest. For mig vil du altid være den bedste hest i verden, for altid.

 

Tak for den smukke og uforglemmelig tid sammen. Vi vil savne dig så meget. Hvil i fred, min elskede Despi"

 

Mange sejre sammen

Sprehe og Desperados vandt guld for hold og Grand Prix Special sølv ved WEG i 2014 i Caen i Frankrig, Hold og individuel Grand Prix Speciale bronze og kür sølv ved EM i Aachen i 2015, og guld for hold og individuel bronze ved OL i Rio.

 

Desperados gik sin sidste konkurrence ved CDI'en i Frankfurt i december 2018, men var endnu ikke officielt pensioneret fra sporten, til trods for at han ikke gik konkurrencer i 2019.

 

Billede

 

Den tyske OL-medalje vinder Kristina Bröring-Sprehe er i sorg over at have mistet sin absolutte top-hest Desperados, der døde pludseligt og uventet af en bistet aorta sidste uge efter en vanlig sædaftapning


Tilføjet d. 17-02-2020 kl. 21:13 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Desperados.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider