Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

OL-hingsten Desperados er død

Kristina Bröring-Sprehes dressurhingst og OL-holdmedaljevinder og stutteri Sprehes avlshingst den natsorte Desparados døde pludseligt og uventet sidste fredag efter en sædtapning. Hingsten blev 18 år gammel

 

Kristina Bröring-Sprehes dressurhingst - hannoverianerhingsten Desperados (e. De Niro/ Wolkenstein II/ Matcho AA) søde pludseligt sidste fredag. Kort efter at have leveret sæd, kollapsede hingsten og døde uventet.

 

Dyreste ikke kårede hingst

Ved hingstekåringen i Verden i 2003 blev Desperados ikke kåret, men han blev alligevel populær på den efterfølgende auktion, hvor han blev den dyreste ikke-kårede hingst. Gestüt Spreche købte ham, og han blev den kommende vinder kåret ved efterkåring i hannoveranerforbundet. Tillige vandt han som 3-års Bundeschampionatet med Holga Finken.

 

 

Hans egentlige uddanner var Falk Rosenbauer, der startede ham med succes op til Grand Prix, og i 2011 startede Kristina Bröring-Sprehe sit første stævne på familiens hingst.

 

Blev sterne med Kristina Bröring-Sprehe

Kristina Bröring-Sprehe og Desperados blev et stort navn i international dressursport, og de var i en årrække i 2010'erne en fast og betydelig medspiller på det tyske dressurlandshold. Det blev for den populære ekvipage ikke blot til deltagelse ved adskillige EM, WEG og OL, men også både individuelle og holdmedaljer.

 

Mindre aktiv i avlen

I avlen har Desperados gjort mindre væsen af sig trods sin stærke hoppestamme og en betydelige far.

 

Alligevel er det igennem årenes løb blevet til ikke mindre end 35 kårede hingste. Dertil et antal Grand Prix-heste som bl.a. Destiny OLD (Kristina Sprehe), Diego (Karoline Valenta), Destano (Michelle Hagman), Dior (David Lessnig), Duisenberg (Jessica Süss), Harmony's Diabolo (Michael Klimke), og i Danmark kender vi bl.a. Lisbet Seierskildes Jonstrupgårdens Cocio, der har gået Intermediaire I.

 

Kilde: Eurodressage

 

Billede

 

Kristina Bröring-Sprehes dressurhingst og OL-holdmedaljevinder og stutteri Sprehes avlshingst den natsorte Desparados døde pludseligt og uventet sidste fredag efter en sædtapning. Hingsten blev 18 år gammel


Tilføjet d. 17-02-2020 kl. 20:29 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Desparados.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
12-07-18 Desparados udelukket fra WEG


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider