Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Svensk lille-turs hest solgt til dansk junior rytter

Den svensk avlede lilleturs hest Amaranth er solgt til den danske juniorrytter Lea Andreassen Torab. Lea der har haft succes som ponyrytter fylder17 år i 2020, og skal hermed skal videre til stor hest

 

Fra pony til hest

Den danske dressurrytter Lea Andreassen Torabi der de seneste år har haft international succes som ponyrytter bl.a. med Spartacus (e. Antario N / Tarzan) i 2018 og Andor BKO (e. Hagelkruis Valentin / Morgenland's Andor) i 2019 ved CDI-stævner i Kristiansand, Ålborg og Århus, har erhvervet den svenske lilleturs hest Amaranth (e. Troll / Granit).

 

Lea fylder 17 år i 2020, og falder derfor snart for ponygrænsen og overgår til junior-rækkerne og skal hermed videre til stor hest, og valget er faldet på Amaranth.

 

 

Købt af svensk Grand Prix rytter

Det er den svenske Grand Prix rytter Charlotte Haid-Bondergaard der har solgt sin 9-årige lille-turs hest til den danske juniorrytter. Hingsten er kåret i Svensk Varmblod, hvor han gennemførte sin afprøvning i 2014, med bl.a. 8,19 i gangarter og blev bedømt til 8,0 og 8,5 for ridelighed og potentiale af fremmedrytter.

 

Charlotte Haid-Bondergaard har travlt med sin erhvervskarriere, samtidig med at hun coacher sin datter, der selv er ponyrytter, og har derfor valgt at sælge Amaranth.

 

"Firmaet kræver mere og mere tid, og vi blev spurgt om Amaranth var til salg. Vi besluttede at tilbyde ham, da vi har en tro på der vil blive taget godt af ham og at han vil komme til at repræsentere Danmark i fremtiden," oplyser Charlottes mand Rasmus, der har redet hesten på det seneste til Eurodressage.

 

Billede

 

Den svensk avlede lilleturs hest Amaranth er solgt til den danske juniorrytter Lea Andreassen Torab. Lea der har haft succes som ponyrytter fylder17 år i 2020, og skal hermed skal videre til stor hest​​​​​​​ (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 03-01-2020 kl. 18:16 af i kategorien Ridesport.
Tags: Salg.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
16-04-17 Hestepas ikke bevis på ejerforhold
12-02-17 Grotesk retsssag om hestehandel
11-12-15 Ny hest til Charlotte Jorst
03-12-15 Transfer-vindue til olympiske lege lukker
26-08-15 Ny og mere fleksibel prisstruktur på Markedspladsen
02-01-14 Valegro bliver hos Dujardin
27-02-10 Hestehandel kan koste dyrt


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider