Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Betina Jæger vinder Bundgaard Byg Cup

Finalen i Bundgaard Byg Cup blev i dag vundet af Betina Jæger på Nørregårds Denxel, der fuldførte en meget flot kür. Selina Solbjerg Vittinghus sikrede sig andenpladsen og Carina Nevermann Torup indtog tredjepladsen

 

Bundgaard Byg Cup Populær

Det er på 21. år Bundgaard Byg Cup afvikles, og det er en cup der er blevet stadig mere populær og bliver rist af rytterne til skyerne, og som er et godt eksempel på et frugtbart samarbejde mellem erhvervslivet og hestesporten.

 

I dag var det så tid til årets finale ved Blue Hors Dressurfestivalen, og det var en fornøjelse at følge rytterne og kvaliteten af heste og ekvipagernes præstationer.

 

 

Betina Jæger Vinder Bundgaard Byg Cup 2019

Betina Jæger vandt både kvalifikationen og selve kürfinalen af Bundgaard Byg Cup ved Blue Hors Dressurfestival, da hun på overbevisende vis og med meget svære elementer afsluttede med sin kür på lånehesten Nørregårdens Denzel (e. Blue Hors Don Romantic / Lucky Light) med 149,294 point.

 

Andenplads til Selina Solbjerg Vittinghus

Andenpladsen gik til Selina Solberg Vittinghus på den dejlige Atterupgaards Kawasaki (e. Krack C / Stedinger), der opnåede 146,726 point.

 

Tredjeplads til Carina Nevermann Torup

Tredjepladsen gik velfortjent til Carina Nevermann Torup på Soda Pop (e. Sir Donnerhall / Bonheur), der opnåede 145.242 point i Bundgaard Cup.

 

Billede

 

Finalen i Bundgaard Byg Cup blev i dag vundet af Betina Jæger på Nørregårds Denxel, der fuldførte en meget flot kür. Selina Solbjerg Vittinghus sikrede sig andenpladsen og Carina Nevermann Torup indtog tredjepladsen


Tilføjet d. 10-11-2019 kl. 21:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-11-18 20-års finale i Bundgaard Byg Cup
10-06-18 Carina vinder Bundgaard Byg - igen!
22-03-17 Holte klar til Bundgaard Byg Cup
13-03-17 Bundgaard Cup på Broholm
21-11-16 Ditte Mikkelsen sejrer i Bundgaard Byg Cup
17-11-16 Blue Hors klar til finale i Bundgaard Byg Cup
16-03-11 Landsstævne i Holte Ride-Klub


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider