Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk sejr i CSI3* Small tour i Herning

Det blev til dansk sejr i den sidste springklasse på førstedagen ved World Cup stævnet i Herning. Mathias Nørheden Johansen leverede en flot nulrunde på Conrisiko, og lagde sig allerede tidligt i front af konkurrencen, som holdt hele vejen igennem det 74 ekvipager store felt

 

Sejr til Mathias Nørheden på Conrisiko

Onsdag aftens sidste klasse CSI3* Small Tour præsenteret af Dansk Ride Forbund på 1.35m kastede en dansk sejr af sig til Mathias Nørheden Johansen på Conrisiko, der også havde lagt sg i spidsen af konkurrencen tidligt i forløbet i den 74 ekvipager store klasse (se her). Med en tid på 59,30 sikrede han sig sejren efter en flot nul-runde.

 

Andenplads til Kim Kristensen

Det blev også til en dansk andenplads da Kim Kristensen red sig ind på andenpladsen på Cressendo Bv Z i tiden 60,39.

 

 

Endnu en placering til Mathias

Tredjeplacerede blev tyske Guido Jun Klatte på Twilight i tiden 64,28 og fjerdepladsen igen dansk. Her var det igen Mathias Nørheden Johansen, der på Gilvano red sig ind som fjerde bedst placerede i tiden 65,28.

 

Linea Ericsson-Carey og Tina Lund femte og sjettepladserede

Linea Ericsson-Carey der også havde to heste til start i klassen nemlig henholdsvis vallakken Crretta SR og hoppen Lacroix, red sig ind på en sjetteplads på sidstnævnte i tiden 68,23, men Tina Lund på Centina 10 lige i hælene i tiden 68,23.

 

Hele 30 af det 74 ekvipager store felt fuldførte banen i rene nul-runder.

 

Se samtlige resultater fra klassen her

 

 

Billede

 

Det blev til dansk sejr i den sidste springklasse på førstedagen ved World Cup stævnet i Herning. Mathias Nørheden Johansen leverede en flot nulrunde på Conrisiko, og lagde sig allerede tidligt i front af konkurrencen, som holdt hele vejen igennem det 74 ekvipager store felt. på billedet ses Mathias fra Herning i 2018 på hesten Balouu ( Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 17-10-2019 kl. 07:28 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)
Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider