Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nord-Vest Box finale fredag

På fredag afgøres Nord-Vest Box Cup 2019, hvor 15 ponyer i hver ponykategori mødes i Jyske Bank Boxen under det store World Cup stævne i kampen om sejren i de tre kategorier

 

Også plads til ponyerne

Udover de store internationale springklasser og World Cup i dressur, der er de het store trækplastre ved World Cup stævnet i Herning, er der også plads til ponyerne. Det er nemlig også også i Herning, at du kan se de dygtige ponyryttere, som har kvalificeret sig til finalerne i Nord-Vest Box Cup, dyste om de endelige finale placeringer

 

Finale i Nord-Vest Box Cup 2019 fredag

Finalerne afgøres fredag, hvor der er en finaleklasse for henholdsvis kategori 1-, 2- og 3-ponyer. Desuden rider de 15 ryttere i hver kategori en opvarmningsklasse torsdag. Det hele foregår i den store arena, i Jyske Bank Boxen under World Cup stævnet, så de dygtige ponyryttere oven i æren over at være i finalen, får oplevelsen af at ride på en af de helt store baner.

 

 

I Jyske Bank Boxen får de unge ryttere lov at ride i de bedste kulisser, på den store scene, som også de allerdygtigste internationale spring- og dressurryttere skal ride på.

 

Fakta om Nord-Vest Box Cup
Ved udvalgte C-stævner i perioden fra maj-oktober 2019 har rytterne kunne optjene point i LA2* og MB1*-klasser. Disse klasser er bedømt som stilspringninger, og derfor er den stilkarakter en ekvipage har opnået i en kvalifikationsklasse, de point de tager med i den samlede stilling.

Startberrettiget i finalen er så de 15 bedste ekvipager i hver enkelt kategori, samt eventuelt ligeplacerede med 15. pladsen.

 

Ryttere der har deltaget ved DRF-mesterskaber i indeværende kalenderår, kan ikke deltage. Desuden må rytteren maksimalt være rytterkategori 4, mens de samtidig skal have gennemført en klasse i sværhedsgrad 3 i kvalifikationsperioden. Hver rytter kan maksimalt stille med én pony i finalen.

 

Se de kvalificerede ryttere og følg med i start- og resultatlister her

 

Billede

 

På fredag afgøres Nord-Vest Box Cup 2019, hvor 15 ponyer i hver ponykategori mødes i Jyske Bank Boxen under ddet store World Cup stlvne i kampen om sejren i de tre kategorier (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 16-10-2019 kl. 10:17 af i kategorien World Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-10-19 Fart over feltet i Nord -Vest Box Cup


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider