Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Finalisterne i Nord-Vest Box Cup klar til Herning

Så er finalisterne i Nord-Vest Box Cup 2019 fundet. De heldige finaledeltagere får den ekstra gevinst og store oplevelse, at den afsluttende finale afvikles i selve Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup stævnet i Herning

 

Finale i Jyske Bank Boxen
De sidste kvalifikationsstævner i Nord-Vest Box Cup 2019 er nu overstået med den forgangne weekends sidste kvalifikationsstævner, og det står nu klart, hvem der er så heldig at have opnået adgang til den store finale, der afvikles i Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup Herning i uge 42.

 

Samtlige ponyklasser

Som noget nyt inkluderer turneringen i år alle tre ponykategorier, og det er således de 15 bedste kat. III + II og I-ekvipager, der er kvalificeret til finalen. Finalisternes deadline for tilmelding til finalen er søndag den 29. september, og tilmeldingen foregår via DRF Go! Ved forfald fra de kvalificerede ekvipager fyldes der op med næstfølgende på ranglisten.

 

 

Spændende finale i flotte rammer
Finalen afvikles ved World Cup Herning stævnet i uge 42. Der rides en opvarmningsklasse torsdag og en finaleklasse fredag. Begge klasser afvikles i MB1* metode S4.

 

Startberettigede i finalen er de bedste 15 ekvipager for hver enkelt kategori, samt lige placerede med nr. 15 fra Nord-Vest Box ranglisten. Hver rytter kan kun deltage med én pony i finalen, uafhængig af kategori.

 

Se finalisterne her

 

Billede

 

Så er finalisterne i Nord-Vest Box Cup 2019 fundet. De heldige finaledeltagere får den ekstra gevinst og store oplevelse, at den afsluttende finale afvikles i selve Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup stævnet i Herning (Foto:DRF)


Tilføjet d. 18-09-2019 kl. 13:39 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-10-20 Ændringer til Nord-Vest Box Cup
17-09-20 Åbent for tilmeldinger til Nord-Vest Cup finalen
16-09-19 Vinderne fundet i Nord-Vest Box Cup
11-09-19 Weekendens ene Nord-Vest Box Cup skifter lokalitet
29-03-19 Nord-Vest Box Cup udvider i 2019


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider