Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vinderne fundet i Nord-Vest Box Cup

Trods aflysninger og stævneflytninger blev de sidste kvalifikationer i Nord-Vest Box Cup for ponyspringryttere afviklet efter planen i den forgangne weekend, og de sidste point høstet af klassernes vindere

 

Planmæssig afvikling efter flytning

Nord-Vest Box Cup er en turnering for ponyspringryttere på kat. III, kat II og kat. I ponyer, og den sidste kvalifikation blev afviklet ved C-stævnet hos Viborg Rideklub lørdag, og de sidste point blev redet hjem. De sidste to kvalifikationer i Nord-Vest Box Cup skulle ifølge planen have været afviklet som kvalifikation i D1 hos Rideklubben Egene (EGE) og en i D12 hos Stevnstrup Rideklub (STE). Desværre måtte STE aflyse på grund af for få tilmeldinger, så Viborg Rideklub tilbød at overtage kvalifikationen, og alt forløb herefter planmæssigt

Sejr til Mathilde Skovbjerg

Mathilde Skovbjerg tog sejren på kat. II-ponyen My Little Milton i LA** Springning Pony met. S2 Nord-vest Boks Cup. Ekvipagen opnåede en score på 8,3. Andenpladsen blev indtaget af Karoline Jepsen Larsen og Mariko med 8,2. Det blev til en delt tredjeplads hvor både Mia Halkjær Mikkelsen på Amman og Mette Fokinaite på Zorba opnåede en score på 8.

 

Sejr til Emilie Graae Bisgaard

Emilie Graae Bisgaard på ponyen Fanisk Now or Never, tog sejren i I LA** for kat. I ponyer med 8,3 point. Andenpladsen gik til Sille Horslund Rix og Morning Surprice ind med en score på 8 point, og tredjepladsen blev indtaget af af Caroline Riis Petersen og Tågerods Apaja med 7,6 point.

 

 

Sejr til Sofie Højris Hansen

Sofie Højris Hansen og Legacorry med sejren med 8,4 point i MB1* for kat. 2 løb. Sille Aakerblad og Darcys Magenta indtog andepladsen med 8,3, og Mette Fokinaite og Zorba sikrede sig tredjepladsen med 8,2.

 

Sejr til Anne Sofie Christensen

Anne-Sofie Christensen og Nørlunds Penny tog sejren i MB1* for kat. I, med en score på 8,2, Det blev derefter til en delt andenplads til Caroline Riis Petersen og Tågerods Apaja og Sille Horselund Rix og Morning Surprice der begge red til en pointscore på 8,1.

 

Om Nord-Vest Box Cup

Nord Vest-Box Cup er en stilturnering for ponyspringryttere på distriktsniveau med det overordnede formål at fremme og belønne korrekt ridning. Kvalifikationerne afvikles i LA2* og MB1* i perioden maj-september. Ekvipagerne optjener point i samtlige kvalifikationer, og det er de 15 ekvipager i hver kategori med flest point, der er kvalificeret til finalen, som afvikles i Jyske Bank Boxen ved World Cup Herning i uge 42 - d. 16. - 20. oktober.

 

Se alle resultaterne fra klasserne her

 

Billede

 

Trods aflysninger og stævneflytninger blev de sidste kvalifikationer i Nord-Vest Box Cup for ponyspringryttere afviklet efter planen i den forgangne weekend, og de sidste point høstet af klassernes vindere (Arkivfoto: DRF)


Tilføjet d. 16-09-2019 kl. 11:17 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-10-20 Ændringer til Nord-Vest Box Cup
17-09-20 Åbent for tilmeldinger til Nord-Vest Cup finalen
18-09-19 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup klar til Herning
11-09-19 Weekendens ene Nord-Vest Box Cup skifter lokalitet
29-03-19 Nord-Vest Box Cup udvider i 2019


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider