Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Holdet er klar til Championatsfinalerne på Blue Hors

Samtlige kvalifikationsrunder forud for championatsfinalen for ungheste under Dansk ride Forbund, og listen af deltagere blandt de nye unge spring- og dressurtalenter er nu udtaget til finalen der finder sted på Blue Hors i dagene 9-13 oktober


Danmarks bedste ungheste mødes på Blue Hors

Den sidste kvalifikation i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste er netop afviklet, og en række talentfulde ungheste er nu klar til finalerne på Blue Hors fra den 9.-13. oktober.

 

Efter henholdsvis fem og seks spændende kvalifikationer i både spring og dressur mødes Danmarks bedste, unge rideheste altså på Blue Hors fra den 9.-13. oktober til finalerne i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste, og der er lagt op til et brag af en spring- og dressurfest i flotte omgivelser.

 

Dressurheste

Ialt er 92 unge talentfulde dressurhesste gået videre til finalerunden, og 143 springbetonede heste er gået videre igennem nåleøjet til finalerunden.

 

I dressurchampionatet for 4-årige heste er det de 40 bedste, der er videre til finalen. I championatet for hhv. 5- og 6-års udtages 20 heste til finalen, mens det kun er de 12 bedste i 7-års championatet, der får lov at ride på Blue Hors. Udover de kvalificerede heste fra distriktsstævnerne, er UVM-deltagere, ifølge bestemmelserne, også startberettigede i finalerne. Se de endelige resultater for dressurhestene her:


4-års - dressur
5-års - dressur
6-års - dressur
7-års - dressur

 

 

Springheste

I springchampionatet for 4-årige heste er det de 40 bedste 4 års heste, 40 bedste 5 års heste og 25 bedste 6 års heste fra kvalifikationsstævnerne, der er videre til finalen. Udover de kvalificerede heste fra distriktsstævnerne, er UVM-deltagere, ifølge bestemmelserne, også startberettigede i finalerne. Se de endelige resultater for springhestene her:
4-års - spring
5-års - spring
6-års - spring

Finalen fyldes op ved afbud - husk at melde både til og fra!
Finalestævnet afvikles som nævnt på Blue Hors den 9. - 13. oktober, og der er nu åbent for tilmelding på Go! - det er rytterens eget ansvar at tilmelde sig finalestævnet. Har du en finaleplads, som du IKKE ønsker at benytte, bedes du give besked på dressur@rideforbund.dk. Vi kan dermed tilbyde pladsen til den næste på listen. Vi vil også bede alle championatdeltagere om at sikre, at deres telefonnummer og mailadresse på Go! er korrekt, så vi kan kontakte ryttere længere nede på listen, hvis der opstår afbud.

Se alle resultater samlet her.

 

Billede

 

Samtlige kvalifikationsrunder forud for championatsfinalen for ungheste under Dansk ride Forbund, og listen af deltagere blandt de nye unge spring- og dressurtalenter er nu udtaget til finalen der finder sted på Blue Hors i dagene 9-13 oktober


Tilføjet d. 19-09-2019 kl. 10:51 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Ungheste-vinderne er fundet i Frederiksværk
13-09-20 Ungheste af kvalitet på Kongsdalens Rideklub
12-09-20 Elversøes Jason vinder Frederiksværk 4-års kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider