Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til hjemmeholdet ved Agria DRF Mesterskabet

Capacity Showjumping løb med sejren på hjemmebane, og kunne hænge medaljerne om halsen som nye mestre efter weekendens finale ved Agria DRF-mesterskabet for klubhold i springning. Afgørelsen faldt efter en spændende gang omspringning

 

Ni hold til start

Hele ni hold var til start i søndagens finale i Agria DRF Mesterskab for klubhold i springning. Klassen blev afviklet over to runder, og der var kamp til stregen om at få placeringerne. To ryttere fra hvert hold red i højden MB2* 130 cm, mens de andre to red MA1* 135 cm.

 

Ærgerligt måtte Lykkegaard Sportsrideklub se sig slået

Lykkegaard Sportsrideklub lå til at vinde vinde guld efter første runde, med halvdelen af rytterne igennem, og det blev op til de sidste ryttere på hvert hold at afgøre udfaldet, og her satte Lykkegaard Sportrideklub det desværre til igen, med en dårlig runde. Det kostede desværre dyrt - både udsigter til sejren og andenpladsen, måtte klubben vinke farvek til, og Lykkegaard Sportsrideklub måtte i stedet tage sig til takke med en bronzemedalje, mens der blev omspringning om guld og sølv.

 

 

Omspringning om guld og sølv

Efter anden runde stod både Capacity Showjumping Center og Cedergaard Sportsrideklub lige som de bedste med hver fire felj, og alle fire ekvipager fra hvert hold skulle hermed gøre sig klar itl omspringning,

 

Det blev til flere hurtige og fejlfrie runder, men Capacity Showjumping Center trak det længste strå, den spændende afgørelse faldt med de sidste ryttere over springene.

 

Vinderholdet og guldmedaljevinderne blev hermed Capacity Showjumping Center, bestående af de tre søskende Benedikte Rie Truelsen, Anne-Kristine Rie Truelsen og Karina Leichle, og Camilla Fliedner Ernst, der red finalen for det 8 ekvipager store hold, der videre bestod af: Rikke Vingborg, Nanna Møller Ellegaard, Hanna-Sofie Dahle og Rasmus Krebs Manninche.

 

Sølvet gik til Cedergaard Sportsrideklub, og bronzemedaljen hermed til Lykkegaard Sportsrideklub.

 

Se resultatet fra klassen her

 

Billede

 

Capacity Showjumping løb med sejren på hjemmebane, og kunne hænge medaljerne om halsen som nye mestre efter weekendens finale ved Agria DRF-mesterskabet for klubhold i springning. Afgørelsen faldt efter en spændende gang omspringning (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 22-07-2019 kl. 16:19 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
25-03-19 Tilmelding til Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning er nu


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider