Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Amerikansk dobbeltsejr på europæisk grund

34-årige Adrienne Lyle sikrede sig på Salvino i weekenden en flot dobbeltsejr og personlig highscore i Grand Prix dressur i Luxemburg, og er allerede varmet godt op på Europæisk grund til det kommende CHIO stævne i Aachen, der finder sted om to uger

 

Dobbeltsejr med personlig highscore

Den amerikanske dressurlandsholdsrytter Adrienne Lyle er med sin Grand Prix hest Salvino i øjeblikket i Europa for at pudse formen af inden CHIO in Aachen. Tyskland Ekvipagen deltog i weekenden I denne sæsons første europæiske konkurrence for parret, da de stillede op i det firstjernede CDI stævne I Luxemburg I weekenden.

 

I Luxemburg blev det til en flot førsteplads for parret I Grand Prix specialen med 77,468, blot dagen efter de opnåede 77,152 % i Grand Prix'en. Begge de to præstationer blev til personlig highscores for ekvipagen ,og det var således en tilfreds Adrianne Lyle der efterfølgende kunne notere sig den flotte Grand Prix dobbeltsejr på europæisk grund - et godt udgangspunkt for det kommende verdensstævne i Aachen.

 

 

Andenplads til Steffen Peters og Suppenkasper

Steffen Peters og Suppenkasper som ligeledes p.t. befinder sig i Europa deltog i samme stævne og klasse, kunne med tilfredshed indkassere andenpladsen ligeledes med en personlig highscore på 76,277 %, der ligeledes blev 2'er i Grand Prixen efter landsmanden Adrienne Lyle dagen før.

 

Portugals Duarte Nogueira indtog tredjepladsen i klassen med 68.915 %.

 

Amerikansk landsholdsrytter

34-årige Adrienne og den 12-årige hanoveraner hingst Salvino er som bekendt tredje ekvipage på det amerikanske 'all female' landshold, med de to øvrige stærke unge damer Kasey Perry Glass og Laura Graves, der sammen sikrede sig en sølvmedalje for hold til USA ved WEG i Tryon i North Carolina i slutningen af 2018. Adrianne Lyle der som mange andre amerikanske dressurryttere er bosiddende i hestemekkaet Wellington, red hesten Wizard ved OL i 2012 og WEG i 2014.

 

Ser frem til Aachen

Både Adrienne og Steffen påregner at stille op i CHIO i Aachen i Tyskland om to uger. Showet regnes for at være et af verdens fornemste hesteevents, der som vanligt forventes at tiltrække sig de mest fremtrædende dressurekvipager fra samtlige verdenshjørner - inklusive Danmark.

 

Billede

 

34-årige Adrienne Lyle sikrede sig på Salvino i weekenden en flot dobbeltsejr og personlig highscore i Grand Prix dressur i Luxemburg, og er allerede varmet godt op på Europæisk grund til det kommende CHIO stævne i Aachen, der finder sted om to uger. Her ses en anden af de succesfulde unge amerikanske kvindelige dressurryttere - nemlig Laura Graves på Verdades (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 09-07-2019 kl. 09:26 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-07-19 Adrienne Lyles vej mod stjernerne på Duval
16-07-19 Endnu en stjerneekvipage er født


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider