Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sag om dødsvold anket til landsretten

Sagen om mulig dødsvold mod hestehandler Lars Christian Frederiksen, hvor den 43-årige ekskæreste for nylig blev frifundet, er nu anket til landsretten, og kvinden skal derfor igen tilbage på anklagebænken i Østre Landsret

 

Sag anket til Østre Landsret

Statsadvokaten har valgt at anke sagen mod den 43-årige kvinde, der ved Retten i Hillerød blev frifundet for at have udøvet vold med døden til følge på en hestehandler i Skibby, til landsretten, skriver Frederiksborg Amts Avis/sn.dk.

 

"Vi har valgt at anke sagen, da vi mener, der er rimelig udsigt til et andet bevisresultat i landsretten", udtaler vicestatsadvokat Anders Risager til avisen.

 

 

Først frkendt i byretten i Hillerød
Den 43-årige ekskæreste til den 53-årige heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksen, er netop i slutningen af april blevet frikendt i byretten (se her) ,som følge af mangel på beviser på dødsvold - altså vold med døden til følge.

 

Her var hun tiltalt for at have tildelt Lars Chr. Frederiksen flere slag eller spark i ryggen samt adskillige stik i hovedet med en skruetrækker eller lignende. Ifølge anklageskriftet var de skader, han blev påført, i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne og svære forkalkningsforandringer i legemspulsåren, årsag til, at han afgik ved døden.

 

Retten i Hillerød mente, at bevismaterialet var for tyndt, til at dømme kvinden, og fastslog, at det ikke kunne bevises, at kvinden havde påført ham skader, der har ført til dans død. Men nu har Statsadvokaten altså anket sagen til landsretten, og den vil derfor blive behandlet igen i Østre Landsret, hvor kvinden endnu engang kommer på anklagebænken.

Der er endnu ikke sat dato på sagen.

 

Billede

 

Sagen om mulig dødsvold mod hestehandler Lars Christian Frederiksen, hvor den 43-årige ekskæreste for nylig blev frifundet, er nu anket til landsretten, og kvinden skal derfor igen tilbage på anklagebænken i Østre Landsret

 


Tilføjet d. 22-05-2019 kl. 15:14 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-01-20 Norsk kvinde dømt for dødsvold mod hestehandler
14-11-10 Hestehandlere går sammen i forening


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider