Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Så er der navn på Københavnsmestrene 2019

Københavnsmesterskaberne i dressur blev i weekenden afgjort under den forårssol med Sportsrideklubben Vallensbæk som vært, og de i alt syv nye Københavnsmestre kunne glæde sig over at lande mesterskabstitlen for 2019

 

Perfekte rammer

Det var under de bedste rammer for såvel deltagere som publikummer, da Københavnsmesterskaberne og den første afdeling af Brogaardens Para Cup, blev afviklet i weekenden på de skønne udendørsbaner hos Sportsrideklubben Vallensbæk. Tilmed var vejret upåklageligt til lejligheden om end næsten i den varme ende.

 

De nye københavnsmestre for pony

I den første ponyklasse i Københavnsmesterskaberne red Silje Green Skyttebo på Max sig ind på en overbevisende første plads i LB3 med i alt 145,941%. Hjemmebanerytteren Mathilde Emilie Strandgaard på Katrinebjergs Rihanna (Saber B OX / Synod Grouse), sikrede sig andenpladsen med 140.404 %, og Smilla Nygaard på Sigerholgårds Jeuness (e. Backersdal'S Gaston / Møllegårds Sinalco) blev 3'er med samlet 137.716 %.

 

 

Mesterskabet i LA3 blev vundet af hjemmebanerytteren Clara Sofie Hilstrøm på Daugaards Magnifique (e. Klepholms Guldfax / Bünteeichen Manolito) for andet år i træk, dog i forskellige klasser. Denne ekvipage blev nemlig også københavnsmestre i 2018, her var det dog i LB3 klassen.

 

Den sværeste ponyklasse PRI blev vundet af Marie Louise Dencker-Jensen på ponyen Fontain af Stensnæs (e. Aquavit N / Kansas). De indtog mesterskabstitlen med samlet 138,313%.

 

De nye Københavnsmestre for hest

Den første Københavnsmesterskabsklasse for hest blev overbevisende vundet af Anna Skriver på Gravgaards Afrodite (e. San Amour / Blue Hors Armano) med 6 % afstand til klassens næste ekvipage. Mesterskabsridtet blev redet i LA1 og vundet med i alt 145,687 %.

 

Med et ridt I LA4 gik endnu en mesterskabstitel til Sara Esther Christensen på Heiline's Oh Da Da (e. Blue Hors Zackv/vLimelight) med 137,182%.

 

Freja Lærke Rasmussen på Ehrgeiz (e. Ehrentusch / Lauries Crusador XX (GB)) vandt MB0-mesterskabet med 139,508%.

 

I Mesterskabets højeste heste-klasse, MA1, lå rytterne tæt, men Laura Preuthun og Bellagio (e. Rosentanz / Bergamon) løb af med sejren med samlet 137,963%, efterfulgt at Marie Rune på Engbjerggårds Black Magic (e. Blue Hors Hotline / Hohenstein E.H.) med 137,524%. Begge ekvipager kommer fra Sportsrideklubben.

 

Tina Chambert vinder Brogaardens Para Cup's første afdeling

Brogaardens Para Cup's første afdeling blev afviklet ved samme stævne og klassen blev vundet af Tina Chambert Jensen på vallakken Ælling, hvor ridtet kastede flotte 71,848 % af sig.

 

Se alle resultaterne her

 

Billede

 

Københavnsmesterskaberne i dressur blev i weekenden afgjort under den forårssol med Sportsrideklubben Vallensbæk som vært, og de i alt syv nye Københavnsmestre kunne glæde sig over at lande mesterskabstitlen for 2019 (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 21-05-2019 kl. 16:16 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-04-19 Vinderne af sidste kvalifikation af Københavnsmesterskabet er fundet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider