Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vinderne af sidste kvalifikation af Københavnsmesterskabet er fundet

Søndag lagde Bernstoffparken, Nord for København smukke rammer til afviklingen af den sidste kvalifikation i dressur til Københavnermesterskaberne, og vinderne af de enkelte klasser er nu er klar til finalen den 19. maj er fundet

 

Tredje og sidste kvalifikation afviklet

Bernstorffparken lagde som vanligt de populære rammer til stævnet søndag den 28. april, hvor Sportsrideklubben, som vanligt stod som vært i de flotte nyudsprungne omgivelser.

 

I alt 84 ekvipager var til start og vinderne af det sidste kvalifikationsstævne er hermed fundet, og er nu klar til finalestævnet, der finder sted i hos Sportsrideklubben i Vallensbæk.

 

Vinderne er fundet

Dagen startede ud med en sejr til Lars Stage på Zelandro M i LA1 for hest med 71.481%, lige foran Julie Lacoppidan på Starstruck (SWB) med en procent på 70,556%.

 

 

MA1 for hest blev vundet Laura Preuthun på Bellagio med den flotte procent på 69,861%. Barbara Mona Mogensen red sig ind på andenpladsen med 69,444%.

 

I den højeste ponyklasse, PRI, vandt Marie Louise Dencker-Jensen med Fontain af Stensnæs med 72,000% med en margen på blot 0,875% ned til anden pladsen.

 

Silje Green Skyttebo på Max vandt LB3 med 73,387%, mens LA3 blev vundet af Emilie Erlandsen på Firfods Prins Caspian med 72,833%.

 

LA4 for heste blev vundet af Lisa Munch Holst på Askehavens Beau Sancy med 69,559%.

Freja Lærke Rasmussen på Ehrgeiz vandt MB0 med 73,974%, der med hendes ridt, blev dagens topscorer.

 

Se de samlede resultater af klasserne her

 

Billede

 

I weekenden lagde Bernstoffparken Nord for København rammer til afviklingen af den sidste kvalifikation til Københavnermesterskaberne, og vinderne af de enkelte klasser er nu er klar til finalen den 19. maj er fundet (Arkivfoto:JP-photo.dk)


Tilføjet d. 29-04-2019 kl. 13:24 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-05-19 Så er der navn på Københavnsmestrene 2019


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider