Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Steve Guerdat vandt World Cup i springning

Schweiziske Steve Guerdat vandt i dag sin tredje World Cup finale i springning efter en spændende nervepirrende finale, med en fantastisk stemning i hallen i Gøteborg på denne sidste dag af den fantastiske World Cup Finale 2019

 

Spændende konkurrence i en stemningsfyldt hal

Første runde af dagens World Cup finale resulterede i to schweizere i front, med hjemmebanerytteren Peter Fredericson på en foreløbig tredjeplads.

Anden runde var svær. Blot fem ryttere red fejlfrit, hvor det særlig var det sjette spring på banen, der skabte problemer for mange ryttere.

 

De tre førende af første runde var blandt de 5 fejlfrie i anden runde også, og det endte derfor også med at være det endelige resultat.

 

 

Guld til verdensetteren

Verdensetteren og den tidligere dobbelte World Cup finale vinder Steve Guerdat fra Schweiz, scorede hattrick som dagens vinder og sejrherre i årets World Cup finale 2019. Steve Guerdat gennemførte første runde med blot 2 fejl, og startede som sidste rytter på banen i anden runde. Her satsede han alt red med både overblik og overskud sig til en flot fejlfri runde på den dejlige Alamo (e. Ukato / Equador).

 

Med sin tredje sejr i en World Cup-finale skriver Steve Guerdat historie for Schweiz og han kan nu tilslutte sig gruppen af ryttere som har vundet finalen tre gange; Hugo Simon, Rodrigo Pessoa, Meredith Michaels-Beerbaum og Marcus Ehning.

 

Unge Martin Fuchs bliver to'er

Andenpladsen gik til en anden schweizer, den blot 27-årige Martin Fuchs, som trods sin unge alder ligger højt på den samlede rangliste, nemlig som en flot 8. plads på Longines Rankinglisten for springryttere. Martin red på Clooney 51 (e. Cornet Obolensky / Ferragamo) og sammen endte de med det flotte resultat og kun 3 fejl samlet.

 

Pupulær hjemmebane Bronze til Peter Fredericson

Svenske Peder Fredricson har virkelig haft medvind i sejlene her på hjemmebane, og har mærket en fantastisk publikum-opbakning, der bare har ført ham frem på banen. Med hesten Catch Me Not S (e. Cardento 933 / Ramiro's Son) har han redet helt fantastisk i de fire runder, der har været afviklet i løbet af stævnet, og samlet endte de med blot 5 fejl. Dette blev slutteligt nok til at sikre ham en flot og særdeles populær bronzemedalje.

 

Billede

 

Schweiziske Steve Guerdat vandt i dag sin tredje World Cup finale i springning efter en spændende nervepirrende finale, med en fantastisk stemning i hallen i Gøteborg på denne sidste dag af den fantastiske World Cup Finale 2019


Tilføjet d. 07-04-2019 kl. 22:20 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Daniel 3'er i World Cup Grand Prix!
06-04-19 Se World Cup på svensk TV
28-03-19 Startlisten i dressur til World Cup finalen er klar


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider