Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forunderlig rejse gennem 40 år

Når Dansk Varmblod slår dørene op til den 40. version af hingstekåringen i Herning, får enhver besøgende bekræftet, at hingstekåringen er leveringsdygtig i tre afgørende grundelementer: oplevelser, oplevelser og oplevelser

 

Tryk på billetsalget

Allerede i efteråret var der usædvanligt tryk på billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring i MCH Messecenter Herning, og her i starten af 2019 er det slået fast, at billetsalget går bedre end nogensinde før. Faktisk ligger det i skrivende stund 30% foran den sædvanlige status på dette tidspunkt. Det lover godt for hingstekåringens 40-års jubilæum, der løber af stablen i dagene 6.-10. marts 2019.

 

Ekstra tilskuerpladser

I år vil der blive opsat en ekstra stolerække foran tribunen i Boxen, hvor arenaen er forlænget for at kunne få plads til to ekstra tribunevinger, og desuden er VIP-området udvidet med yderligere 11 borde, så der i alt er 171 VIP-borde. Lørdag aften vil der være 1300 VIP-gæster til gallashow.

 

 

Vil du være sikker - så book dine billetter nu

I over to måneder har der ikke været ledige billetter på den nedre tribune, og vil man være sikker på at få del i hingstekåringens mange fortryllende oplevelser, så skal man sikre sig billetter nu. Som sædvanligt har der været særlig stor rift om billetter til gallashowet.

 

Billede

 

 

Når Dansk Varmblod slår dørene op til den 40. version af hingstekåringen i Herning, får enhver besøgende bekræftet, at hingstekåringen er leveringsdygtig i tre afgørende grundelementer: oplevelser, oplevelser og oplevelser. The Greatest Show hedder gallashowet i år, og det kan i lighed med hingstekåringen som helhed give sit publikum helt fortryllende oplevelser med magiske øjeblikke, der skriver sig ind i vores historie. Her fejres Fiontini og Severo Jurado Lopez.


Tilføjet d. 17-02-2019 kl. 18:10 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-02-19 Spændende nye attraktioner i Herning
15-02-19 Tillid til DV's forårsauktion


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider