Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

APASSIONATA til København i februar

Det populære og imponerende hesteshow APASSIONATA kommer til København. Sidst i februar indtager showet Royal Arena. Under overskriften APPASSIONATA - THE MAGIC DREAM og med hesten i centrum for showet, garanterer arrangørerne for fremragende underholdning

 

APASSIONATA dramatik med hesten i centrum
APASSIONATA, er kendt for at levere fantastisk underholdning, og nu vil de igen inspirere deres publikum i en lang række europæiske byer. Det fremragende show med sin specielle blanding af heste, ryttere og akrobater, der tematisk er knyttet til en bevægende historiefortælling, kommer nu til Royal Arena for at begejstre det danske publikum. "APASSIONATA - THE MAGIC DREAM" vil fortrylle publikum med et nyt show, der indeholder alle de rigtige elementerne til en utrolig succeshistorie.


Plot med inspiration i Jules Vernes Paris World Fair 1900
Plottet, som selvfølgelig drejer sig om heste, finder sted på Paris World Fair i 1900. Eleven Claude oplever mange eventyr på sin spektakulære rejse med sit luftskib SPHÄROS, før han finder sit livs kærlighed. APASSIONATAs kreative direktør gennem flere år, Holger Ehlers, var inspireret af Jules Verne's utopiske romaner. Ni rytterhold er i centrum i en række fantastiske, fantasifulde scener med en næsten endeløs kærlighedshistorie mellem menneske og hest.


APASSIONATA overgår sig selv
"APASSIONATA - THE MAGIC DREAM" overgår endnu engang de allerede høje forventninger til brandet. Flere end 65 heste og deres ryttere vil demonstrere deres ekstraordinære talent d. 23. februar 2019 i Royal Arena i København. 16 af de smukkeste hesteacer og deres ryttere vil stjæle rampelyset. Blandt dem er publikumfavoritter som Alejandro Barrionuevo fra Spanien, "Moments in Black" med fire meget specielle Frisere, og Kerstin Brein fra Østrig med sin betagende friheds-dressur. Miguel fra Tjekkiet fylder publikum med begejstring og holder verdenspremiere på et særligt western tema, mens den rheniske, trækhest Hermann og hans rytter Viktor Kirka fra Moldova med garanti vil få publikum til at grine. De andre stjerner fra showet kommer fra Frankrig, Holland og Tyskland.


Et vælg af sanseindtryk og speciel effects
I en verden, der er specielt skabt til "APASSIONATA - THE MAGIC DREAM", præsenterer ryttere og heste en række forrygende numre med mange spændende overraskelser. Fantastiske animationer fra det Oscar-vindende studio Pixomondo, specielle lasereffekter og indendørs fyrværkeri åbner for en helt ny dimension indenfor hesteshow underholdning. Publikum kommer ind i den imponerende verden af fascinerende heste. Overbevisende koreografier af Sándor Románans ExperiDance-ensemble og Holger Ehlers følelsesmæssige kompositioner smelter sammen til en unik live-oplevelse for hele familien.

 

Manuskript og musik af Holger Ehlers
Manuskriptet og musikken fra de succesfulde APASSIONATA-produktioner "Cinema of Dreams", "Under the morror's spell" og "Time for Dreams" er skabt af Holger Ehlers, som også dirigerer showet. Soundtracksne til disse shows er blevet hædret med tolv gange med guld og tre gange med platin.


Perfekt symbiose
APASSIONATA imponerer publikum med sin innovative blanding af kunstnerisk ridning, friheds-dressur, højeste niveau af klassisk dressur og sjove indslag, arrangeret i funklende lys og stemningsfuld sceneopsætning.

 

 

Billetter kan købes nu

Billetpriser: PL1 620,- / PL2 520,- / PL3 420,- / PL4 250 kr. + gebyr
Der er to shows lørdag 23. februar: kl. 14.00 og 19.00


Billetsalget kører nu og bestillinger kan foretages via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Billede

 

Det populære og imponerende hesteshow APASSIONATA kommer til København. Sidst i februar indtager showet Royal Arena. Under overskriften APPASSIONATA - THE MAGIC DREAM og med hesten i centrum for showet, garanterer arrangørerne for fremragende underholdning


Tilføjet d. 08-02-2019 kl. 09:39 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
21-02-19 HN udlodder billetter til APASSIONATA
17-10-16 Apassionata er tilbage
28-02-15 At danse med heste
06-06-14 Apassionata vender tilbage til Fyn i 2015!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider